13.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Σπίρτζης για «υπόθεση Παππά»: Προσπαθώ να βρω ποιο είναι το πρόβλημα, εκτός από δευτερευούσης σημασίας θέματα

Ημερομηνία:

Μία μέρα μετά την «κίτρινη κάρτα» που δέχθηκε ο τέως υπουργός από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Θέμα 104,6 δηλώνει ότι προσπαθεί να βρει ποιο είναι το πρόβλημα «εκτός από δευτερεύουσας σημασίας θέματα, ποιο είναι το θέμα»

«Δεν μπορεί να είναι στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας, να συζητάμε τρεις μέρες για ένα προϊόν παράνομης υποκλοπής» για ζήτημα που ζητήθηκε από κυβέρνηση άλλης χώρας από εμάς να συζητήσει», σημείωσε ο Χρήστος Σπίρτζης προσθέτοντας ότι είναι «πολύ παράξενο όλη η χώρα να κινείται εδώ και τρεις ημέρες στο προϊόν μιας υποκλοπής μιας συζήτησης που έγινε σε μια καφετέρια τη στιγμή που η Novartis πληρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια για όσα έγιναν στη χώρα μας».

Αναφορικά με τα όσα έγιναν στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι «αναδείχθηκε το πολιτικό θέμα, ο Νίκος Παππάς έκανε την αυτοκριτική».

Σπίρτζης: Τα πρόστιμα για Novartis δεν συνιστούν σκάνδαλο;

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis, ο Χρήστος Σπίρτζης σημείωσε ότι «δεν είναι καλό να κινείται η ελληνική πολιτική ζωή ούτε από τη σκανδαλολογία, ούτε από προϊόντα υποκλοπής. Καλό θα είναι να κάνετε κριτική στην ελληνική Δικαιοσύνη». Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης υποστήριξε ότι η «ελληνική Δικαιοσύνη ενέπλεξε 10 πολιτικούς. Οι 7 αθωώθηκαν και ευχόμαστε και οι 3 υπόλοιποι», ενώ διερωτήθηκε «όταν τα πρόστιμα επί της ουσίας, αυτό που έχασαν οι αμερικανικές εταιρίες στην αγορά της Ελλάδας τα πληρώνει η ίδια η Novartis, 310 εκατομμύρια ευρώ, δεν ήταν σκάνδαλο;».

iefimerida.gr 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...