19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σπαρακτική η συνάντηση της Μάγδας Φύσσα με τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη | Φωτός

Ημερομηνία:

Συγκλονίζει η εικόνα των δύο χαροκαμμένων μητερών, της μητέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη και της Μάγδας Φύσσα, η οποία ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει την αλληλεγγύη της για τον τραγικό χαμό της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν μαυροντυμένες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας και παρόλο που δεν γνωρίζονταν, μπορούσαν να καταλάβουν απόλυτα η μία την άλλη.

Από τη μία η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αρχίζει από σήμερα, που ξεκινά η δίκη για το φρικτό έγκλημα, να ανεβαίνει το δικό της δικαστικό Γολγοθά. Και από την άλλη η Μάγδα Φύσσα, η οποία πια ξέρει καλά τις δικαστικές αίθουσες, μετά τη δολοφονία του δικού της παιδιού Παύλου από τον Γ. Ρουπακιά.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Έξω από τη δικαστική αίθουσα του Πρωτοδικείου Αθηνών διοργανώθηκε συγκέντρωση αλληλέγγυων που με πανό τους στέλνουν το μήνυμα «Μας σκοτώνουν, καμιά Ελένη λιγότερη»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ