15.8 C
Chania
Tuesday, October 29, 2024

Σπαρτιάτες: «Φυλακίσατε τον Κασιδιάρη για να του πάρετε τις ψήφους»

Ημερομηνία:

Να υπερασπιστεί την τιμή του καταδικασμένου νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη επιχείρησε ο Ιωάννης Δημητροκάλλης, βουλευτής του ακροδεξιού μορφώματος «Σπαρτιάτες», συγκρίνοντας την περίπτωσή του με τον φυλακισμένο δημάρχο Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη και κατηγορώντας την κυβέρνηση πως τον φυλάκισε αποκλειστικά και μόνο για να του αποσπάσει ψήφους.

Με αυτόν τον παραλληλισμό επιχείρησε να στηρίξει τη θέση πως ο λόγος φυλάκισης του Κασιδιάρη δεν ήταν η εγκληματική του δράση κατά τα χρόνια της «Χρυσής Αυγής», αλλά η αντιζηλία των πολιτικών του αντιπάλων που επιχειρούν να τον εξαφανίσουν από την πολιτική σκηνή της χώρας και να του αποσπάσουν ψήφους.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι όνειδος και ντροπή ο Έλληνας εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρης, να έχει φυλακιστεί παράνομα από τους Αλβανούς και η κυβέρνηση της Ελλάδας να είναι ανίκανη να κάνει το παραμικρό. Βέβαια, την ίδια τακτική εφαρμόζετε κι εσείς και η κυβέρνησή σας που φυλάκισε τον Ηλία Κασιδιάρη για να του πάρει τις ψήφους και τελικά απέτυχε παταγωδώς, όπως απέτυχε και ο Ράμα στις εκλογές της Χειμάρρας».

Νωρίτερα, είχε φροντίσει να κάνει λόγο για «κλιματική κρίση και πράσσειν άλογα», ενώ εξαπέλυσε κατηγορίες «σχεδίου παγκοσμιοποίησης και αντικατάστασης του ελληνικού πληθυσμού».

Να σημειωθεί ότι ο Ι. Δημητροκάλλης είναι πρώην στέλεχος του μορφώματος «Έλληνες», ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της «νόμιμης οπλοκατοχής» και της εισαγωγής στην ελληνική έννομη τάξη του αμερικανικού πλαισίου περί «οικίας-φρούριου».

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ