Ρυζόγαλο φούρνου:
8 ποτήρια γάλα, ενάμιση ποτήρι ζάχαρη, 1 φλιτζανάκι κόρν φλάουρ, 1 κοφτή κουταλιά άνθος αραβοσίτου βανίλια, τεσσεράμισι (περίπου) ποτήρια νερό, 1 φλιτζανάκι ρύζι, ελάχιστο αλάτι, κανέλλα.
Βράζομε το ρύζι σε ενάμιση ποτήρι νερό και όταν το απορροφήσει το απομακρύνομε απ’ την φωτιά. Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνομε το βρασμένο ρύζι, το γάλα, το αλάτι, και τα βράζομε όλα μαζί. Διαλύομε με τρία τέταρτα ποτηριού νερό το κορν φλάουρ και το άνθος αραβοσίτου και το προσθέτομε σιγά σιγά στο μείγμα με το ρύζι και βράζομε 10 λεπτά ακόμα.
Στη συνέχεια προσθέτομε την ζάχαρη και μόλις πήξει το ρυζόγαλο το βάζομε σε πυρίμαχα μπολάκια και όταν κρυώσουν τα βάζομε σε ταψί φούρνου και τα φουρνίζομε μέχρι να ροδίσουν.
Πασπαλίζομε με κανέλλα.
Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς το Ισραήλ από σήμερα Μ. Πέμπτη…
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Έχοντας κάνει…
«Οι τυπικές προϋποθέσεις ανάλογα με το ποιος νόμος εφαρμόζεται σε σχέση με το διαχρονικό δίκαιο,…
Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας…
Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, ζήτησε και έλαβε ο 51χρονος Ηρακλειώτης…
Την ώρα που η Κρήτη θρηνεί για την 26χρονη μητέρα που έχασε τη ζωή της…
This website uses cookies.