Μοσχάρι νουά
Ένα νουά γύρω στα δύο κιλά. Το τσιγαρίζουμε με λάδι και ένα μέτριο κρεμμύδι. Στύβουμε ένα λεμόνι, ένα πορτοκάλι και τα βάζουμε σε φλυντζάνα και την απογεμίζουμε με κονιάκ. Όταν τσιγαριστεί το κρέας τα ρίχνομε στο κρέας μαζί με μισό κουτί κόκα-κόλα.Σιγανή φωτιά. Τρεις ώρες περίπου ψήσιμο. Όταν κρυώσει εντελώς το κόβουμε φέτες και το ξαναβάζουμε στο τσικάλι. Από τη σάλτσα που μένει παίρνουμε λίγη και διαλύουμε το κορν φλάουρ, και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και πάνω στο κρέας.