Φασόλια Σαλάτα
Μισό κιλό φασόλια ξερά μικρά άσπρα, δύο κρεμμύδια ξερά κομμένα σε φέτες, τέσσερα φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό, μισό φλιτζάνι λάδι, τρείς κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού, λίγες μαύρες ελιές, ένα κουταλάκι μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι.
Βάζετε τα φασόλια από βραδύς να μουσκέψουν σε νερό απ’ το προηγούμενο βράδυ. Βάζετε τα φασόλια έως ότου μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε, ρίχνετε σε μπολ και ανακατεύετε με κρεμμύδια φρέσκα και ξερά και με τον μαϊντανό. Χτυπάτε το λάδι με τον χυμό του λεμονιού, την μουστάρδα και το αλατοπίπερο. Περιχύνετε με τη σάλτσα. Προσθέτετε τις ελιές.