Ντιπ με αβοκάντο
Δύο ώριμα αβοκάντο, 3 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό, 50 γρ. μαγιονέζα, 2 σταγόνες ταμπάσκο, 2 κουταλιές χυμό λεμονιού, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Μ’ ένα μαχαίρι καθαρίζετε το αβοκάντο και αφαιρείτε το κουκούτσι. Στη συνέχεια το λιώνετε σ’ ένα μπωλ, προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε
Ντιπ μουστάρδας
200 γρ. μαγιονέζα, 50 γρ μουστάρδα, 1 πρέζα πάπρικα, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Προσθέτετε όλα τα υλικά και ανακατεύετε καλά με το σύρμα
Ντιπ ελιάς
200 γρ μαγιονέζα, 120 γρ πάστα μαύρης ελιάς, 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού, λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύετε καλά με το σύρμα
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.