22.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Στέλλα Αλφιερη Επικεφαλής της Πανσελινιωτικης Συνεργασίας Πρωην Βουλευτίνα: Κύριε Δήμαρχε το κακό του Σελίνου ξεκινά αποκεί που πάντα κοίταζες

Ημερομηνία:

Στο Δημοτικό Συμβούλιο ημερομηνίας 30/8/2013 Η Πανσελινιωτικη Συνεργασία Κατέθεσε 8 ερωτήματα προς τον Δήμαρχο για να μας απαντήσει με δημόσιο και νόμιμο τρόπο πως διαχειρίζεται η δημοτική αρχή αυτές τις σημαντικές υποθέσεις για το δήμο μας. Με έκπληξη ακούσαμε το Δήμαρχο τον κόν Μπουζάκη και τους δημοτικούς συμβούλους σωματοφύλακες του δημάρχου να μας φωνάζουν ότι αυτή η διαδικασία είναι άκυρη παράλογη και απαράδεκτη!!!! διότι φάγαμε το πολύτιμο χρόνος τους σε θέματα λέει που δεν απασχολούν τους συνδημότες μας άνδρες και γυναίκες.!!!!!!

Ο κος Μπουζακης θύμωσε αρκετά δεν συμφώνησε με την διαδικασία και πρότεινε να επισκεφτούμε το Δήμαρχο και να λύνουμε κεκλεισμένων θυρών τα ζητήματα που με απασχολούν !!!!

Όπως εξηγήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο και τους επιθετικούς συναδέλφους μου πρέπει να μάθουν επιτέλους ότι το δημοτικό συμβούλιο διαχειρίζεται τις τοπικές υποθέσεις και ο χώρος συζήτησης και επίλυσης των :προβλημάτων είναι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που διέπεται από κανόνες πολιτική βούληση και γνώση .Υπενθυμίζουμε στο κόν Δήμαρχο και στο κόν Μπουζακη ότι είχαμε συμφωνήσει ομόφωνα οι δημοτικές παρατάξεις να καταθέτουν τις προτάσεις τους και η δημοτική αρχή να απαντά στον έλεγχο που ασκεί η αντιπολίτευση Κύριε Μπουζακη δεν ζητήσαμε από σας εξηγήσεις για τα μεγάλα έργα του Σελίνου Ζητήσαμε από την Δημοτική αρχή εξηγήσεις Προς τι ο εκνευρισμός σας; Δυστυχώς ο κος Ζουριδακης απουσίαζε για να επιβεβαίωνε την απόφαση αυτή την επιβεβαίωσε όμως ο κος Καστανακης που ήταν παρόν.

Κύριε Δήμαρχε Τα χρόνια περνούν γρήγορα και δυστυχώς η ανάπτυξη στο δήμο μας παραμένει στα επίπεδα των μεγάλων λόγων και υποσχέσεων και των ανυπάρκτων έργων με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να έχει χάσει την αναπτυξιακή του πορεία εδώ και χρόνια. Τα μεγάλα έργα καρκινοβατούν και παραμένουν ανεκτέλεστα στα συρτάρια σας και στα όμορφα προεκλογικά προγράμματα σας . Το κύριο μέλημα σας είναι το ρουσφέτι και η προσωπική εξυπηρέτηση και μάλιστα σε εποχή φτώχειας. Καθημερινές μικρές υποθέσεις πολιτών που έρχονται στα δημοτικά συμβούλια μετά από 2 χρόνια και μετά από εξαντλητική πίεση των ενδιαφερομένων γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων, όταν έχετε αντίθετη άποψη όπως αυτό που έγινε στο δημοτικό συμβούλιο στις 30/8/ γυναίκα κάτοικος του δήμου δέχθηκε επίθεση και αμφισβητηθήκαν τα ιερά και τα όσια της οικογένειας της σε ένα αίτημα της που έχει αναγνωριστεί ότι είναι δίκαιο με διοικητική πράξη. Συνάδελφοι είναι ντροπή να φέρεστε έτσι στους συντοπίτες μας δεν μπορείτε να αμφισβητείτε διαθήκες συμβόλαια και διοικητικές πράξεις.

Είστε υποχρεωμένοι να σέβεστε τους πολίτες άνδρες και γυναίκες του Σελίνου με υπεύθυνο και δίκαιο τρόπο για αυτό έχετε εκλεγεί και όχι να τους προπηλακίζεται με σκληρό και απάνθρωπο τρόπο επειδή τόλμησαν να διεκδικήσουν Όσο αφορά τα μεγάλα έργα όπως ΠΧ  τον βιολογικό το έργο που θα στηρίξει την τουριστική οικονομία του τόπο μας χάνεται από τα τρομερά λάθη του Δημάρχου που πραγματικά αναρωτιέται κανείς γιατί τα κάνει δεν θέλει να γίνει τελικά ο βιολογικός; δεν πληρώνει ο δήμος τους προσωπικούς συμβούλους του Δημάρχου για να τον συμβουλεύουν ι σωστά

Κύριοι δεν υπάρχει ελπίδα καμιά για τον βιολογικό οι αποφάσεις που έχουμε πάρει κατά καιρούς ακυρώνονται η μια μετά την άλλη στην περιφέρεια και στα δικαστήρια Γιατί Άραγε ;

Αυτό δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα γιατί τόσα λάθη δήμαρχε : Δεν είσαι σε θέση να διαχειριστής τις μεγάλες υποθέσεις του δήμου μας όπως είναι ο βιολογικός .;

Ξεκινάτε πάντα ότι φταίει ο απέναντι η αντιπολίτευση η Αλφιερη οι ιδιοκτήτες γης κλπ κλπ με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έριδες και με αυτό το τρόπο ξεγελάτε τον κόσμο του Σελίνου . .

Καλούμε την δημοτική αρχή ακόμα και τώρα σε εποχή κρίσης ανασφάλειας και φτώχειας να φροντίσει τα συμφέροντα του Δήμου να κάνει ένα δημόσιο απολογισμό όπως είναι υποχρεωμένη ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ Να σταματήσει να παίζει κρυφτούλι με την νομιμότητα και την ανάπτυξη του Σελίνου Να εισπράξει τα 300.000 χιλιάδες Ευρώ που χρωστά το λατομείο να ακυρώσει την παράνομη άδεια που έδωσε στο λαφονήσι και καταστρέφει ένα θησαυρό και είναι υποχρεωμένος να φροντίσει το συμφέρον του δήμου και όχι τα συμφέροντα των φίλων και κολλητών.

Γιατί δήμαρχε το κακό του Σελίνου ξεκινά αποκεί που πάντα κοίταζες τα συμφέροντα των φίλων σου και όχι του Δήμου.

Στέλλα Αλφιερη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γιάννης Κουράκης για τον Φοίβο Ιωάννιδη

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Αντιστασιακό, ευπατρίδη της πολιτικής και...