21.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Ο άνθρωπος που δεν εκλέχθηκε βουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ και τον εκλέγουν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Ημερομηνία:

Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ κάπου τα όρια μεταξύ λογικής και παράλογου θολώνουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, ένας κυριολεκτικά αλεξιπτωτιστής της πολιτικής, ο οποίος μέχρι τη στιγμή που κατήλθε ως υποψήφιος για βουλευτής επικρατείας στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καμία απολύτως παρουσία στα πολιτικά πράγματα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και των αγαπημένων του ΗΠΑ, στα πλαίσια μίας επιθετικής καμπάνιας εντυπώσεων και εκμεταλλευόμενος τον θόρυβο και το hype που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, έχει φτάσει μία ανάσα από το να γίνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα πρόκειται για τον πρώτο πρόεδρο παγκοσμίως που εκλέχθηκε λόγω virality. Ένας πραγματικός πρόεδρος της φούσκας των social media.

Το πρόβλημα βεβαίως είναι η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί μπορεί κάποιοι μόνο κωλοτούμπες να μην κάνουν από τη χάρά τους για τη στήριξη του ανθρώπου που θέλει να μετατρέψει το κόμμα της αντιπολίτευσης σε Greek Democrats για να ζήσουμε και στη χώρα μας το Αμερικάνικο Όνειρο που πεθαίνει στην Αμερική, όμως το να είναι κάποιος πρόεδρος σημαίνει πολλά παραπάνω από το να κάνει γκελ στον κόσμο.

Ενδιαφέρον θα έχει και η στάση που θα τηρήσουν τα στελέχη του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ που θα βρεθούν ξαφνικά μέσα στο κόμμα τους να έχουν πρόεδρο έναν άνθρωπο που είναι θέμα να τον έχουν δει δέκα φορές στη ζώη τους.

Όπως θα έχει ενδιαφέρον πολύ να δούμε και τι θα γίνει όταν η ατσαλάκωτη εικόνα του κ. Κασσελάκη αρχίσει να τσαλακώνεται λόγω έλλειψης γνώσεων και ικανοτήτων. Γιατί δε μπορείς να κυβερνήσεις μόνο ποστάρωντας μικρά βίντεο στο twitter…

Αλλά η Κυριακή είναι κοντά και μένει να φανεί αν ο άνθρωπος που δεν εκλέχθηκε βουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ θα εκλεγεί νέος πρόεδρός του.

“>

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ