Μεγάλη προσέλευση πολιτών στην παρουσίαση του βιβλίου «Δεύτερη Ευκαιρία» στο ιστορικό καφέ “Κήπος” – Πολιτικός διάλογος και μηνύματα για μια Ελλάδα ίσων ευκαιριών
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στα Χανιά η επίσκεψη του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Δεύτερη Ευκαιρία» στο ιστορικό καφέ “Κήπος”, στο κέντρο της πόλης.
Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών πολιτών, οι οποίοι έδωσαν δυναμικά το «παρών», επιδιώκοντας να ακούσουν από κοντά τις θέσεις του επικεφαλής του Κινήματος και να θέσουν ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατίας Χανίων, ο Στέφανος Κασσελάκης «έδειξε για άλλη μια φορά τον ορθό δρόμο για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα των ίσων ευκαιριών για όλους».
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση:
«Μια Ελλάδα που θα μεγαλώνει και θα παράγει σε όλους τους τομείς. Μια Ελλάδα που όλοι οι πολίτες της θα είναι ίσοι απέναντι στη δικαιοσύνη».
Το Κίνημα Δημοκρατίας Χανίων απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε προοδευτικό πολίτη της περιοχής να συμμετέχει ενεργά στη συλλογική προσπάθεια για μια πιο δίκαιη, δημοκρατική και αλληλέγγυα κοινωνία. Όπως σημειώνεται:
«Καλεί κάθε προοδευτικό πολίτη να γίνει η αλλαγή που χρειάζεται αυτός ο τόπος».

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στα Χανιά εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δημόσιων παρεμβάσεων και διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του αλλά και την ανάγκη, όπως ο ίδιος τονίζει, για έναν νέο πολιτικό λόγο που θα εμπνέει, θα ενώνει και θα προτείνει λύσεις για την Ελλάδα του αύριο.



