17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Στήλη Άλατος

Ημερομηνία:

– Νεύρα σήμερα, πολλά νεύρα… Ακόμα κι η κυρά του Λωτ, που έμεινε στήλη άλατος, χάνει το χιούμορ της καμιά φορά όταν προσπαθούν να την ταΐσουν κατ’ επανάληψη και με το ζόρι φούμαρα.

– Νεύρα γιατί την ώρα που περιμένω να δω τα καθρεφτάκια που έφερε στους ιθαγενείς ο Αλέξης από τις ΗΠΑ, στο EuroWorking Group –πείτε αλήθεια δεν σας έλειψε; – κλειδώνει η λίστα με τα 48 πρώτα προαπαιτούμενα μέτρα που πρέπει να υιοθετηθούν άμεσα.

– Νεύρα γιατί η πρώτη – δεύτερη φορά «Αριστερά» και πεμπτοτέταρτη φορά ΠΑΣΟΚ με παραμυθιάζει για κούρεμα του χρέους την ώρα που ο Ρέγκλινγκ -ο επικεφαλής του ESM ντε- διαμηνύει ανοιχτά προς Αθήνα: «Μην ελπίζετε σε μεγάλη μείωση χρέους».

-Νεύρα γιατί μου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ότι το ΔΝΤ είναι φίλος μας και πιέζει τους Γερμανούς, την ώρα που Λαγκάρντ και σια, εκτιμούν ότι ο ρυθμός υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα πρέπει να επιταχυνθεί.

– Νεύρα γιατί βγαίνει ευρωβουλευτής της ΝΔ, και μιλώντας για τους πρόσφυγες, την ώρα που βρέφη πνίγονται στο Αιγαίο, τολμάει να πει πως «αυτοί οι άνθρωποι έρχονται εδώ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ»

– Νεύρα γιατί το Πανεπιστήμιο Κρήτης θεωρείται το καλύτερο ελληνικό ΑΕΙ, μου λένε. Πώς έλυσε το πρόβλημα της αύξησης του κόστους σίτισης των φοιτητών του λόγω της αύξησης ΦΠΑ ξέρετε; Κόβοντας τη δωρεάν σίτιση από 700 φοιτητές.

– Νεύρα, νεύρα… πολλά νεύρα.

– Και μετά διαβάζω την είδηση της ημέρας. Περνάνε λίγο τα νεύρα και σκάει ένα χαμόγελο

– Τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης υπό τον τίτλο «Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς», με τους αποχωρήσαντες από τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο κυρ Φώτης προσβλέποντας, λέει, σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

– Καλώς τονε κι ας άργησε. Σα στο σπίτι σου θείο, κανένα πρόβλημα. Κι ότι είπαμε νερό κι αλάτι…

– Καλό Σαββατοκύριακο και αν δείτε Βουλή που έχει ορκωμοσία και εκλογή προέδρου, ειδικά δε αν δείτε Δευτέρα τις προγραμματικές – το μεγάλο πανηγύρι – δηλώσεις, μια καλή συμβουλή.

– Οι αναπνοές ανώδυνου τοκετού να ‘ναι καλά χρησιμεύουν και σ’ άλλες περιπτώσεις, όπως τα νεύρα. Εισπνοή από τη μύτη εκπνοή αργά από το στόμα. Πάμε παιδιά όλοι μαζί…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...