24.3 C
Chania
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026

Στήριξη Μαραντόνα στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Είμαστε chavistas μέχρι θανάτου»

Ημερομηνία:

«Ντύνομαι σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα, για να παλέψω απέναντι στον ιμπεριαλισμό και σε όσους θέλουν να μας πάρουν τις σημαίες»

Την στήριξή του στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, εκφράζει ανοιχτά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, μέσω facebook. 

Όπως γράφει ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου:

Είμαστε… Τσαβίστας μέχρι θανάτου.

Και όταν ο Μαδούρο διατάζει, ντύνομαι σαν στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να παλέψω απέναντι στον ιμπεριαλισμό και σε όσους θέλουν να μας πάρουν τις σημαίες, που είναι το πιο ιερό πράγμα που έχουμε.

Ζήτω ο Τσάβες!!!

Ζήτω ο Μαδούρο!!!

Ζήτω η επανάσταση!!!

Ζήτω οι αληθινοί Βενεζουελάνοι, όχι αυτοί που ενδιαφέρονται και αναμειγνύονται με τη δεξιά.

Ντιέγκο και Ρόσιο».

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εργασίες κλαδέματος σε πέντε σημεία του Δήμου Χανίων αύριο Τρίτη

Εργασίες κλαδέματος σε πέντε σημεία του Δήμου Χανίων την Τρίτη 23 Ιουνίου 2026. Παρεμποδίσεις κυκλοφορίας στη Μονή Γωνιάς, Χάου, Γεωργακάκηδες, Κλαδισό και Κόκκινο Μετόχι.

Παρέμβαση Δημάρχου Αποκορώνου για στάσεις λεωφορείου στον Άγιο Ραφαήλ

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης ζητά από το Υπουργείο Υποδομών την κατασκευή δύο στάσεων λεωφορείου στον Άγιο Ραφαήλ για την ασφάλεια χιλιάδων προσκυνητών.

Π.Ε.Σ.Ε.Κ. Χανίων: Έκκληση στο Δήμο για στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας

Η Π.Ε.Σ.Ε.Κ. Χανίων καταθέτει υπόμνημα στο Δήμο για την τραγική κατάσταση του νοσοκομείου, ζητώντας διπλασιασμό μισθών, προσλήψεις προσωπικού και στέγαση εργαζομένων.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: «Κτηματολόγιο και δασικοί χάρτες όχημα για τη συγκέντρωση γης σε λίγα χέρια»

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Κρήτης καταγγέλλει το Κτηματολόγιο και τους δασικούς χάρτες ως εργαλείο συγκέντρωσης γης στα χέρια του κεφαλαίου, στηρίζοντας τους αγώνες αγροτοκτηνοτρόφων και μικροϊδιοκτητών.