16.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

“Οι εργαζόμενοι δεν είναι επαίτες”: Στήριξη στους εργαζόμενους στην Ανακύκλωση ζήτησε ο Περιφερειάρχης από την Υπουργό | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τα προβλήματα των εργαζομενων στην ανακύκλωση και την ανάγκη επίλυσης των εργασιακών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν, μετέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σήμερα το μεσημέρι στην Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα – Μαρία Μιχαηλίδου.

Ο Περιφερειάρχης επεσήμανε στην υπουργό την ομόφωνη υποστήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Υπογράμμισε το δίκαιο των αιτημάτων και ζήτησε να εξεταστεί η πρόταση που ο ίδιος ανακοίνωσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά οπως ισχύει στους Δήμους.

Να υπενθυμίσει ότι στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Περιφερειάρχης Κρήτης είχε πει χαρακτηριστικά:

“Οι εργαζόμενοι δεν είναι επαίτες”.

Για να συνεχίσει:

“Eίναι δυνατόν μια τέτοια δουλειά και να μην πληρώνει η εταιρεία;

1ον να εξογφληθούν οι εργαζόμενοι για τους μισθούς που τους ωφείλονται

2ον να γίνει επαναπρόσληψη όλων των ανθρώπων – είναι μια δουλειά που δύσκολα βρίσκεις εργαζόμενους για να πάνε και δεν πληρώνονται

3ον να περάσουν στα βαρέα και ανθυγιεινά, όπως ισχύει και στους δήμους”

O κ. Αρναουτάκης είπε επίσης:

“Το μοντέλο της ΔΕΔΙΣΑ πρέπει να εφαρμοστεί και στο Ηράκλειο”

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=WhqAbTJSKO0″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ