14.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Στίβος: Σειρά συναντήσεων για την Σοφία Σακοράφα στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Σειρά συναντήσεων με ανθρώπους του αθλητισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης είχε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, κατά την παραμονή της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η κυρία Σακοράφα βρέθηκε στη μεγαλόνησο για την υπογραφή πρωτοκόλλου με την Περιφέρεια Κρήτης και στο πλαίσιο αυτό είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με το δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό, με τον οποίο συζήτησαν για θέματα που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό και τις διοργανώσεις για τις οποίες ΣΕΓΑΣ και δήμος Ηρακλείου συνεργάζονται.

Η Σοφία Σακοράφα συνάντησε επίσης προπονητές από σωματεία της ευρύτερης περιοχής, αλλά και αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, ανάμεσα σε αυτούς και την πρωταθλήτρια των 400 μ., Ειρήνη Βασιλείου.

Σήμερα το πρωί η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ βρέθηκε στο Παγκρήτιο στάδιο όπου είχε ραντεβού με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά, ο οποίος την ξενάγησε στους χώρους του σταδίου και την ενημέρωσε για τα θέματα που αφορούν στην εγκατάσταση.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τους διασυλλογικούς αγώνες συνθέτων Κ16, που γίνονται στο Παγκρήτιο στάδιο.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ