24.8 C
Chania
Wednesday, July 3, 2024

Σταθάκης: “Για εμάς δεν έχει κλείσει η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ”

Ημερομηνία:

Συνέντευξη του βουλευτή και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Σταθάκη στο Κόκκινο.   Διόρθωση του μέτρου στο φόρο πετρελαίου θέρμανσής στην Ελλάδα και πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων προανήγγειλε απο το Κόκκινο ο υπεύθυνος του τομέα Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης,

” Η Ελλάδα σήμερα έχει τον υψηλότερο ΦΠΑ στην Ε.Ε, οι καταναλωτές και οι συνταξιούχοι σήμερα υπερφορολογούνται ενώ κάποιες επιχειρήσεις δεν πλήρωναν φόρους κατα αναλογία της φορολογίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή των επιχειρήσεων που αποκρύπτουν κέρδη” δήλωσε ο Γ. Σταθάκης απαντώντας στο ερώτημα πως θα προέλθει αύξηση των εσόδων στα ταμεία του κράτους.

“Κάτι τέτοιο θα γίνει χωρίς την αύξηση των φορολογικών συντελεστών αλλά απο την καταπολέμηση της συστηματικής φοροδιαφυγής στα πλούσια και ευκατάστατα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας που υποφορολογούνται καθώς το μνημόνιο δεν συνέλαβε τη φορολογία αυτών των φυσικών προσώπων” πρόσθεσε ο κ. Σταθάκης.

Σχετικά με το σκάνδαλο της Λίστας Λαγκάρντ αλλά και άλλων υποθέσεων που αφορούν την ουσία της διαπλοκής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως “για μας δεν έχουν κλείσει και πρέπει να αποκατασταθεί το αίσθημα περί δικαίου”. –

stokokkino.gr/

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φ. Παρασύρης: «Επιτέλους να σταματήσει το σίριαλ με τον διαγωνισμό των φωτοβολταϊκών στην Κρήτη και την Πελοπόννησο»

Ανακοίνωση Φραγκίσκου Παρασύρη, Βουλευτή Ηρακλείου και υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Ενέργειας...

ΟΕΕ Δυτικής Κρήτης: Ανάγκη να επανέλθει η λογική – Προσοχή στα εξοντωτικά πρόστιμα!

Κάλεσμα για επαναφορά στη λογική απευθύνει h Διοίκηση του...

Δημ. Ανθούσης για συγχωνεύσεις σχολείων: Tα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Πλατανιά κ. Δημήτρης...