15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

Στα δύο η Κρήτη στη Γ’ Εθνική;

Ημερομηνία:

Το ενωσίτικο σάιτ aek365.com φέρνει στο προσκήνιο καυτά σενάρια για τη συγκρότηση των ομίλων της Γ’ Εθνικής, δημοσιεύοντας πληροφορίες ότι στον όμιλο της ΑΕΚ θα υπάρχουν τέσσερις ομάδες από την Κρήτη και μία εκ των Παναξιακού, ΑΟ Μυκόνου!

Διαβάστε τι αναφέρει το aek365.com:

«Ο χάρτης της Γ Εθνικής αναμένεται να ξεκαθαρίσει προς τα μέσα του Αυγούστου, όπου και θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα μετέχουν σε κάθε όμιλο. Ωστόσο οι πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν πως σε ότι έχει να κάνει με τις 8 ομάδες της Κρήτης και τις 2 από Νάξο και Μύκονο, που είναι οι νησιωτικοί σύλλογοι της Γ Εθνικής, η απόφαση είναι να χωριστούν και να μοιραστούν σε δύο ομίλους, με τον έναν εξ αυτών να είναι και εκείνος της ΑΕΚ.

Δηλαδή στον έναν όμιλό θα είναι οι τέσσεριες κρητικές ομάδες και μία εκ των Παναξιακού, ΑΟ Μυκόνου και το ίδιο και στον δεύτερο όμιλο. Έτσι λοιπόν τη νέα σεζόν η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει τέσσερα ταξίδια στην Κρήτη και ένα με προορισμό είτε την Μύκονο είτε τη Νάξο.

Να αναφέρουμε πως οι 8 κρητικές ομάδες που μετέχουν στην Γ Εθνική είναι οι: Ρούβας, ΠΟΑ, ΠΑΟΚρουσώνα, Ηρόδοτος, Γιούχτας, Ερμής Ζωνιανών, Κισσαμικός και Άγιος Νικόλαος. Η ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα αντιμετωπίσει τέσσερις από τις παραπάνω ομάδες, μιας και θα τις έχει στον όμιλό της».

www.sporfm.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...