15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Στα εγκαίνια της ΕΡΑ Ηρακλείου την Πέμπτη ο Γιάννης Βαρουφάκης

Ημερομηνία:

“Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, δύο χρόνια μετά το μαύρο στην ενημέρωση και τη Δημοκρατία η ΕΡΤ επανέρχεται στις οθόνες των τηλεοράσεων και στους δέκτες των ραδιοφώνων. Από τις 6 το πρωί τα τηλεοπτικά κανάλια και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα εκπέμπουν το νέο πρόγραμμα, με πρόσωπα και φωνές που δεν ξεχάστηκαν. ” Αυτό σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ηρακλείου για το νέο ξεκίνημα της ΕΡΤ που θα γίνει και στην Κρήτη μέσα της ΕΡΑ Ηρακλείου.

Εκεί, θα βρίσκεται και ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretalive.gr, θα περάσει από την ΕΡΑ Ηρακλείου για να συμμετάσχει και αυτός στα εγκαίνια της επανέναρξης.

Εγκαίνια και για την ΕΡΑ Χανίων.

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι:

“Το Ραδιόφωνο θα εκπέμπει στις γνωστές συχνότητες 97,50 στην πόλη του Ηρακλείου και στα βόρεια παράλια, από το πομπό της Ροδιάς, και 105,60 στη Νότια Κρήτη από το πομπό του Αχεντριά.

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός, η ΕΡΑ Ηρακλείου, θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του στις 8 το πρωί με τοπικό πρόγραμμα μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Από τις 8 μέχρι τις 10 το πρωί ο Δημήτρης Καρυωτάκης και η Σταυρούλα Κατσουλάκη, σας καλημερίζουν με την εκπομπή, «ΕΡΑ και σημΕΡΑ».

Τη σκυτάλη παίρνει 10.00- 11.00 η Νεκταρία Μανουσουδάκη με την εκπομπή «Σημεία χωρίς τΕΡΑτα». Από τις 11.00- 12.00, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ο Γιώργος Γιαλυτάκηςθα είναι κοντά στους ακροατές με την «Αθλητική Επικαιρότητα», ενώ κάθε Τρίτη και Πέμπτη η Μαρία Στεφανάκη με την εκπομπή «Ατάκτως Ερριμμένα».

Ακολουθεί η κεντρική πολιτική επικαιρότητα που λόγω των ημερών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στις 13.00- 14.00 ο Κώστας Βασιλάκης παρουσιάζει την τοπική επικαιρότητα, με ειδήσεις, ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις, με τη συμμετοχή όλων των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Κρήτης.

Σύντομα δελτία ειδήσεων θα υπάρχουν από τις 08.30 και κάθε μία ώρα.”

Τέλος με απόφαση της Διοίκησης τοποθετήθηκε προσωρινός προϊστάμενος του Περιφερειακού Σταθμού ΕΡΤ Ηρακλείου, ο δημοσιογράφος Κώστας Βασιλάκης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...