16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Στα σκαριά συνεργασία του Δήμου Χερσονήσου με τον 89χρονο απόφοιτο, Δημήτρη Μουδατσάκη

Ημερομηνία:

Με τον 89χρονο Δημήτρη Μουδατσάκη, απόφοιτο του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Σε θερμό κλίμα, ο κ. Σέγκος υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τον κ. Μουδατσάκη και αφού αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, τον συνεχάρη για την επίτευξη των προσπάθειών του αλλά και για τα ισχυρά μηνύματα που επικοινωνεί σε μικρούς και μεγάλους ότι η “δίψα” για μάθηση είναι μια διαρκής διαδικασία που δεν σταματά ποτέ.

Μάλιστα συζήτησαν και το ενδεχόμενο μίας συνεργασίας που θα έχει έναν ξεχωριστό συμβολισμό για τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης, της γνώσης και της δια βίου μάθησης.

moudatsakis

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου εξέφρασε τη συγκίνησή του για τη θέληση που έδειξε ο κ. Μουδατσάκης σε αυτή την προχωρημένη ηλικία αλλά και τη θέληση να προχωρήσει στη μεταπτυχιακή του διατριβή.

«Με βαθιά συγκίνηση και περηφάνια υποδέχτηκα τον κ. Μουδατσάκη που αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα της δια βίου μάθησης», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε : «Η δική του στάση ζωής είναι η απόδειξη ότι τα όνειρα δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Ο συμβολισμός από την επίτευξη των στόχων του και η θέληση να συνεχίσει την προσπάθεια με το μεταπτυχιακό του είναι ισχυρός για όλους, ιδιαίτερα για τη νέα γενιά. Του εύχομαι να είναι γερός και υγιής».

Ο κ. Μουδατσάκης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χερσονήσου και αναφέρθηκε στην θέλησή του για μάθηση που δεν σταματά ποτέ.

Περιέγραψε μάλιστα με συγκίνηση τη διαδρομή των τελευταίων 10 ετών, από την επιστροφή του στα θρανία στο γυμνάσιο σε ηλικία 78 ετών, μέχρι την αποφοίτησή του και τις μεταπτυχιακές σπουδές που προγραμματίζει.

Η συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου με τον Δημήτρη Μουδατσάκη πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου Γιώργου Χειρακάκη και το Γενικού Γραμματέα του Δήμου Χερσονήσου Μιχάλη Καρακατσάνη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...