14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Στα Χανιά ο Δημήτρης Καζάκης

Ημερομηνία:

Το ιδρυτικό μέλος του Ε.ΠΑ.Μ και οικονομολόγος, Δημήτρης Καζάκης θα πραγματοποιήσει εβδομαδιαία περιοδεία στην Κρήτη μαζί με κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ. αποτελούμενο από τον Α΄ Συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, θέμη Συμβουλόπουλο, τον Β΄ Συντονιστή, Γιάννη Αθανασιάδη, και τον πρώην συντονιστή της Πολιτικής Γραμματείας, στρατηγό ε.α Δημήτρη Κυπριώτη, από τις 12 έως και τις 17 Μαΐου 2015

Η περιοδεία θα συμπεριλαμβάνει ομιλίες – συζητήσεις με θέμα το εθνικό νόμισμα και λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο της χώρας.

Ο Δημήτρης Καζάκης θα δώσει επίσης, συνεντεύξεις σε τοπικές εφημερίδες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια σε κάθε πόλη της Κρήτης που θα παραβρεθεί.

Οι ομιλίες στις κεντρικές πόλεις της Κρήτης:

Χανιά: Τετάρτη 13-5- 2015 και ώρα 19.30 στο Εργατικό κέντρο Χανίων

Ρέθυμνο: Πέμπτη 14-5-2015 και ώρα 19.30 στο Εργατικό κέντρο Ρεθύμνου

Ηράκλειο: Παρασκευή 15-5-2015 και ώρα 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Το Ε.ΠΑ.Μ. παραμένοντας πιστό στις θέσεις και στα προτάγματα του, σε όλη την περίοδο της κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας πιστεύει ότι η μόνη λύση από αυτό το αδιέξοδο είναι η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως πράξη ανάκτησης της εθνικής μας κυριαρχίας και απεξάρτησης από ντόπιους και ξένους επικυρίαρχους καθώς και η διαγραφή ενός χρέους που ούτε το δημιούργησε ο Ελληνικός λαός ούτε δαπανήθηκε προς όφελος του.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...