13.8 C
Chania
Monday, December 15, 2025

Στα Χανιά ο Διοικητής των αεροπορικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη

Ημερομηνία:

Λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της κοινής εκπαίδευσης των αμερικανών πιλότων των F-15 των Αμερικανικών αεροπορικών δυνάμεων στην Ευρώπη (USAFE) με τους έλληνες πιλότους των F-16, και την 115 Πτέρυγα Μάχης, επισκέπτεται σήμερα ο Διοικητής της USAFE. Όπως είναι γνωστό, τα 12 αμερικανικά F-15 σταθμεύουν στην 115 Π.Μ. απ’όπου καθημερινά κάνουν πτήσεις στο Αιγαίο και στην Νότια Πελοπόννησο “επιχειρώντας” απο κοινού με την ελληνική αεροπορία και κυρίως με τα F-16 block 52+ της 115 Π.Μ.

Χθες ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Ευάγγελος Τουρνάς, υποδέχθηκε στο ΓΕΑ, τον Αμερικανό Διοικητή της Διοίκησης Αμερικανικών Αεροπορικών Δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής [United States Air Forces in Europe (USAFE), Air Forces Africa (AFAFRICA)], Πτέραρχο Frank Gorenc, όπου συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καρυστιανού: «Το κίνημα μπορεί να γίνει κόμμα»

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ιδρύσει κόμμα η Μαρία Καρυστιανού,...

Τιμές τροφίμων στην Ευρώπη: Ποιες χώρες είναι οι πιο ακριβές και πού κατατάσσεται η Ελλάδα

Η Ευρώπη είναι μια ποικιλόμορφη ήπειρος με σημαντικές διακυμάνσεις στις τιμές...