30.8 C
Chania
Sunday, August 25, 2024

Στα Χανιά Νίκολας Κέιτζ και FKA Twigs για γυρίσματα ταινίας τρόμου για τη ζωή του Χριστού ως παιδί

Ημερομηνία:

Στα Χανιά θα βρεθεί ο πασίγνωστος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ αλλά και η FKA Twigs.

Ο Νίκολας Κέιτζ και η FKA Twigs θα συμμετάσχουν στα γυρίσματα ταινίας τρόμου, που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά από 31 Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου.

Δίχως να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε τις πληροφορίες αλλά λαμβάνοντας υπόψη ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές, τα γυρίσματα πιθανότατα θα αφορούν την ταινία “The Carpenter’s Son”, όπου πέραν του Νίκολας Κέιτζ και της FKA Twigs θα συμμετάσχουν οι ηθοποιοί, Noah Jupe και Souheila Jacob. Η ταινία εξερευνά την “παιδική ηλικία του Ιησού”.

Tο σενάριο για το The Carpenter’s Son εμπνεύστηκε από “το απόκρυφο Ευαγγέλιο του Θωμά … Το κείμενο χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ. και αφηγείται την παιδική ηλικία του Ιησού”.

Σύμφωνα με το Deadline, η Twigs έχει επιλεγεί για το ρόλο της μητέρας του Ιησού, με τον Cage να υποδύεται τον “ξυλουργό” και τον Jupe να υποδύεται τον “γιο”.

Η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Αιγυπτιο-αμερικανό σκηνοθέτη Lofty Nathan, με την επίσημη σύνοψη να αναφέρει:

“Ο γιος του ξυλουργού αφηγείται τη σκοτεινή ιστορία μιας οικογένειας που κρύβεται στη ρωμαϊκή Αίγυπτο… Ο γιος, γνωστός μόνο ως “το αγόρι”, οδηγείται σε αμφιβολίες από ένα άλλο μυστηριώδες παιδί και επαναστατεί εναντίον του κηδεμόνα του, του ξυλουργού, αποκαλύπτοντας έμφυτες δυνάμεις και μια μοίρα πέρα από την κατανόησή του. Καθώς ασκεί τη δική του δύναμη, το αγόρι και η οικογένειά του γίνονται στόχος φρικαλεοτήτων, φυσικών και θεϊκών”.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατά τύχη δε θρηνήσαμε θύματα: Απίστευτες καταστάσεις στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου...

Στον Κουμπέ Χανίων ο Νίκος Ζωϊδάκης

Στο πανηγύρι που διοργανώνει ο Ήφαιστος Χανίων την ερχόμενη...

Στεγαστικό: Σχέδιο 6 παρεμβάσεων για τη συρρίκνωση των ενοικίων – Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ

Το στεγαστικό ζήτημα είναι ψηλά στην κυβερνητική ατζέντα, δεδομένου ότι αποτελεί...