13.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Στα Χανιά την Παρασκευή ο Μηλιός – Εκδήλωση με Αγοραστάκη και Σαρρή

Ημερομηνία:

Στα Χανιά θα βρίσκεται αύριο Παρασκευή ο κ. Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος της οικονομικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.Ο κ. Μηλιός θα συμμετάσχει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί στο ΕΒΕΧ ΤΗΝ Παρασκευή το απόγευμα, με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων , στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές κ. Γιώργο Αγοραστάκη και τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων κ. Γιάννη Σαρρή υποψήφιο δήμαρχο Χανίων.

Σε δηλώσεις του στον SUPER FM 89.6 o κ. Μηλιός είπε μεταξύ άλλων πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις συγκεκριμένες υποψηφιότητες « στις οποίες καταλήξαμε με συγκεκριμένες διαδικασίες και όλοι ενωμένοι είμαστε δίπλα τους»

Σε ο,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη Βουλή τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Μηλιός σημείωσε πως «βρεθήκαμε μπροστά στην ψήφιση ενός τέταρτου μνημονίου και τα πράγματα για τον κόσμο γίνονται συνεχώς χειρότερα.» Ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πάντως πως οι πολίτες στις προσεχείς εκλογές έχουν ένα πολύ ισχυρό όπλο στα χέρια τους. «Έχει την ψήφο. Δεν μπόρεσαν να μας πάρουν τη ψήφο, παρότι μας έχουν πάρει τόσα πολλά. Πρέπει να δείξουμε πως υπάρχει τεράστια αναντιστοιχία στη θέληση του κόσμου και στο συσχετισμό δύναμης όπως τώρα είναι στη Βουλή.»

Σχετικά με το τι σημαίνει για τη ζωή του πολίτη το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Κυριακή ο κ. Μηλιός είπε πως «σημαίνει περεταίρω μείωση των εισοδημάτων του. Όσοι έχουν δουλεία θα βρεθούν πολύ γρήγορα ο μισθός του να μην ξεπερνάει τον κατώτατο μισθό ανεξάρτητα από τριετίες και πόσο έχουν εργαστεί. Το ασφαλιστικό σύστημα μπαίνει ξανά σε κρίση και γίνεται αυτοτροφοδοτούμενος μηχανισμός λιτότητας.»

Ο υπεύθυνος της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το δημόσιο χρέος θα αυξηθεί καθώς δίνεται η δυνατότητα οι τράπεζες να εξαγοράζονται από ιδιώτες σε χαμηλότερη τιμή από αυτή που έχει πληρώσει ο ‘έλληνας φορολογούμενος κι ενώ οι μετοχές τους βρίσκονται στην ιδιοκτησία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Ο κ. Μηλιός είπε τέλος πως πάμε σε μια φτωχοποίηση, στη συγκέντρωση πλούτου σε λίγα χέρια και «αυτή είναι η Ευρώπη της κυρίας Μέρκελ και δυστυχώς του κ. Σαμαρά.»

zarpa.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Πανελλαδικό μήνυμα στήριξης στους αγρότες

Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία κρεοπωλών για κλείσιμο των κρεοπωλείων...

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτοκτηνοτρόφων με την Κυβέρνηση

Χωρίς «λευκό καπνό» ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μποδοσάκη...

Ο αόρατος κόσμος γύρω από την κτηνοτρόφια: 60+ επαγγέλματα που δεν βλέπουμε

Πίσω από κάθε μονάδα εκτροφής λειτουργεί ένα ευρύ, τεχνικό...