20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στα Χανιά την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Εντείνονται οι συσκέψεις στη Νέα Δημοκρατία για τη δεύτερη προεκλογική εκστρατεία, εν όψει της νέα κάλπης που αναμένεται να στηθεί στις 25 Ιουνίου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί την Τετάρτη στα Χανιά.

«Θα ξαναρχίσω να γυρνάω την Ελλάδα και αυτό είναι απαίτηση που έχω από όλα τα στελέχη μας. Θα αξιολογήσω πολύ προσεκτικά τη δουλειά που θα κάνουν τα στελέχη και έχω την απαίτηση να τρέξουν για το κόμμα όπως έτρεξαν για τον εαυτό τους» τόνισε ο πρόεδρος του κόμματος στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

«Στις 21 Μαΐου νικήθηκε η τοξικότητα και η χυδαιότητα. Το ζητούμενο είναι οι πολίτες να επανα-βεβαιώσουν την αυτοδυναμία, να ξαναψηφίσουν τη ΝΔ», πρόσθεσε.

«Από αύριο το απόγευμα στο γραφείο αυτό θα κάθεται ο νέος υπηρεσιακός πρωθυπουργός. Εύχομαι να επιστρέψω σε αυτό το γραφείο. Πρέπει η ΝΔ να κερδίσει και αυτές τις εκλογές με ισχυρή πλειοψηφία. Σε κάθε εκλογή η κάλπη είναι άδεια. Πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια της ΝΔ», δήλωσε.

Ο πρωθυπουργός είπε ότι αισθανόταν την ανταπόκριση των πολιτών στον πολιτικό λόγο της ΝΔ και στο μήνυμα της αισιοδοξίας. Είπε ότι κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι η ΝΔ θα είχε υπερδιπλάσσιο ποσοστό του δεύτερου κόμματος. «Με γεμίζει με περισσότερη ευθύνη για την επόμενη ημέρα. Οι πολίτες πιστεύω επιλέγουν θετικά ποιος πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα την επόμενη τετραετία», σημείωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο κ. Μητσοτάκης θα περιοδεύσει στην επαρχία του νομού ξεκινώντας από τις Βρύσες το πρωί περίπου στις 11.30. Κατόπιν θα βρεθεί στον Δήμο Πλατανιά ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό περίπου στις 13.30 θα περάσει και από την Κίσσαμο.

Ο κ. Μητσοτάκης θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του με επίσκεψη στο Θέρισσο, για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη ιστορική βαρύτητα που έχει αυτή η περιοχή.

Την προηγούμενη ημέρα θα περιοδεύσει σε Λασίθι και Ηράκλειο, ενώ νωρίτερα την Τετάρτη θα περάσει και από το Ρέθυμνο

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...