30.8 C
Chania
Monday, July 1, 2024

Στην Αθήνα ο Σκουλάκης – Σήμερα βλέπει Άδωνι

Ημερομηνία:

Στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην πλατεία Δαβάκη, βρεθηκε χθες ο Δήμαρχος Χανίων για τα εγκαίνια της  πρώτης ”Έκθεσης Κρητικών Ποιοτικών Προϊόντων – Από το χωράφι στο ράφι και από τον παραγωγό στον καταναλωτή ”, η οποία πραγματοποιείται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας.

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 21 Δεκεμβρίου 2013, έχει ως κεντρικό σημείο αναφοράς τα Κρητικά ποιοτικά προϊόντα και στοχεύει στο να προδιαθέσει τον καταναλωτή να ζητά τα κρητικά προϊόντα και να απαιτεί να υπάρχουν στα ράφια των καταστημάτων τροφίμων του κάθε Δήμου, που φιλοξενείται η έκθεση.

Επίσης, στόχος της έκθεσης είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους παραγωγούς – τυποποιητές ως προς την ποιότητα, την αυθεντικότητα και τις προσιτές τιμές των προϊόντων τους, με τους καταναλωτές, ως προς τις απαιτήσεις τους για πιστοποιημένα, διασφαλισμένα και σωστά τυποποιημένα ποιοτικά προϊόντα.

Συναντήσεις Σκουλάκη

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Χανίων έχει βεβαρυμένο πρόγραμμα με συναντήσεις που δεν είναι καθόλου εύκολες, με στόχο την αποτελεσματική παρέμβαση στα “καυτά” θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σημερα το πρωί στις 09:00 ο Δήμαρχος θα συναντηθεί με τον υπουργό υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για το θέμα της διαθεσιμότητας στο νοσοκομείο Χανίων.

Επίσης, είναι πιθανόν, στις 13:00, να συμμετάσχει στη συνάντηση στελεχών των ΔΕΥΑ με τον αρμόδιο υπουργό κ. Μιχελάκη.

Οι επαφές και οι παρεμβάσεις του Δημάρχου στην Αθήνα, συζητήθηκαν εκτενέστατα στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον κ. Κυνηγό να κάνει λόγο για τοπική αυτοδιοίκηση από “την εποχή των Κοτζαμπάσηδων” χωρίς σχεδιασμό και συντονισμένη δράση, αλλά με πολιτικές επιρροές και παρεμβάσεις.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Γιατί να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο Κρήτης;”

Στο πλαίσιο της προβολής του Πανεπιστημίου Κρήτης δημιουργήθηκε μία...

Ουκρανία: Η δήλωση-βόμβα του Τραμπ για τον πόλεμο που αποσιώπησαν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης

Ο πρόεδρος Μπάιντεν προκάλεσε την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία προτείνοντας...