21.8 C
Chania
Δευτέρα, 27 Απριλίου, 2026

Στην Αργυρώ Σπινθάκη η οποία ειδικεύεται στην γεωθερμική ενέργεια το 2ο βραβείο «Βιργινία Μανασάκη»

Ημερομηνία:

Στην δρ. Αργυρώ Σπινθάκη, η οποία ειδικεύεται στην γεωθερμική ενέργεια, μία ανεξάντλητη πηγή ενέργειας του μέλλοντος, απονεμήθηκε το 2ο βραβείο  «Βιργινία Μανασάκη», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης με μόνο 9 άτομα, λόγω των περιορισμών που επιβάλλει η πανδημία.

“Είναι μια οφειλόμενη τιμή στη μνήμη της” είπε ο πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Ζαχαρίας Καλογεράκης ενώ ο Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε: “είμαστε φτωχότεροι που λείπει από την οικογένεια μας” προσθέτοντας πως “πρέπει να αναδεικνύεται το έργο των νέων επιστημόνων”.

“Η κ. Σπινθακη είναι εξαίρετη επιστήμονας” σημείωσε ο Νίκος Κατσαράκης, πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου προσθέτοντας πως ” η απώλεια της Βιργινίας Μανασάκη είναι πολύ μεγάλη για την Κρήτη”.

Λόγω της πανδημίας, η Δρ. Σπινθάκη δεν μπόρεσε να μεταβεί στην Κρήτη, αφού εργάζεται στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία και το βραβείο παρέλαβε η αδελφή της.

manasaki

manasaki

manasaki

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλήψεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο για όπλα, ναρκωτικά και κλοπές

Συλλήψεις σε Χανιά, Ηράκλειο και Ρέθυμνο: 21χρονος με 215 φυσίγγια στα Χανιά, 29χρονος με ναρκωτικά στο Ηράκλειο και 20χρονος για κλοπές ηλεκτρικών πατινιών στο Ρέθυμνο.

Περιφέρεια Κρήτης σε διαδραστικό εργαστήριο για κλιματική ανθεκτικότητα και βιώσιμο τουρισμό στη Σαρδηνία

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο εργαστήριο NaTour4CChange στη Σαρδηνία για κλιματική ανθεκτικότητα και βιώσιμο τουρισμό. Φυσικές λύσεις για παράκτιους προορισμούς.

Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης: Καταγγελία για ελλείψεις στην παιδική προστασία και ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κρήτης καταγγέλλει ελλείψεις στην παιδική προστασία, την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών μέσω ΕΣΠΑ και την υποστελέχωση δομών στο νησί.

Άσκηση μείζονος ατυχήματος στη Σούδα με τη συμμετοχή των Σωμάτων Ασφαλείας

Σε κατάσταση προγραμματισμένου συναγερμού θα βρεθεί η περιοχή της...