13.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Στην ελίτ των ευρωπαϊκών παραλιών τα Σεϊτάν Λιμάνια

Ημερομηνία:

Όχι μία, όχι δύο αλλά τρεις ελληνικές παραλίες βρίσκονται ανάμεσα στις 15 καλύτερες της Ευρώπης, σύμφωνα με το ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller. Στην Κρήτη, τις εντυπώσεις “κλέβει” η γνωστή παραλία, Σεϊτάν Λιμάνια.

Ειδικότερα, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η παραλία Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας, μια παραλία «καρτ-ποστάλ» στη νοτιοδυτική πλευρά του νησιού, διάσημη παγκοσμίως για το εντυπωσιακό τοπίο και τα καταγάλανα νερά της.

Στη 10η θέση βρίσκουμε το Κλέφτικο της Μήλου, ένα μαγευτικό τοπίο, ένα σύμπλεγμα από εντυπωσιακούς ηφαιστιογενείς άσπρους βράχους μέσα στα τιρκουάζ νερά, που προσεγγίζεται μόνο μέσω θαλάσσης και προσφέρεται για κολύμπι και εξερεύνηση.

Και τέλος, στη 15η θέση, βρίσκονται τα Σεϊτάν Λιμάνια στα Χανιά της Κρήτης, μια μαγευτική παραλία λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη των Χανίων. Κοφτερά βράχια ξεχύνονται μέσα στη θάλασσα δημιουργώντας τρεις μικρούς αλλά εντυπωσιακούς όρμους-λιμανάκια- με γαλαζοπράσινα, βαθυγάλανα και τιρκουάζ νερά.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στην Ευρώπη

Σύμφωνα με τη νέα λίστα του Conde Nast Traveller,...

ΚΚΕ: “Αθλιότητα της κυβέρνησης να κλείνει τους δρόμους που οι αγρότες αφήνουν ανοιχτοί”

Κατηγορίες προς την κυβέρνηση και την αστυνομία, για το κλείσιμο των δρόμων...

Όταν η ανεξιθρησκεία κτυπούσε την πόρτα της Μεσογείου

Του Γιώργου Ουρανού Δεν γνωρίζουμε αν έχει υπάρξει ποτέ στον...