22.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Στην Επιθεώρηση Εργασίας το Σωματείο Επισιτισμού N. Χανίων για το τραγικό δυστύχημα

Ημερομηνία:

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τα τρία νεαρά θύματα την ανείπωτης τραγωδίας που έχει “παγώσει” την Κρήτη εξέδωσε το Σωματείο Επισιτισμού ν. Χανίων.

Στην ανακοίνωση παράλληλα το Σωματείο ενημερώνει ότι θα καταθέσει αίτημα στην επιθεώρηση εργασίας ώστε να διερευνηθούν όλες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν οι τρεις νέοι οι οποίοι σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, επέστρεφαν από την εργασία τους.

“Το Σωματείο Επισιτισμού ν. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου .

Όπως έχει γίνει γνωστό από δημοσιεύματα οι συνάδελφοι επέστρεφαν από την εργασία τους και τα θέματα που προκύπτουν είναι μεγάλα. Μετά από πόσες ώρες εργασίας επιστρέφανε στα σπίτια τους; Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το θαύμα του τουρισμού και η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται τόσα χρόνια είναι βαμμένα κυριολεκτικά με το αίμα των εργαζόμενων. Εξαντλητική εργασία , ατελείωτα ωράρια , ανασφάλιστη εργασία και κάθε είδους εκμετάλλευση με σκοπό το κέρδος.

Το Σωματείο μας θα καταθέσει αίτημα στην επιθεώρηση εργασίας ώστε να διερευνηθούν όλες οι συνθήκες ενός ,όπως όλα δείχνουν ,εργατικού ατυχήματος και το συγκεκριμένο εργατικό δυστύχημα να διερευνηθεί από όλες τις αρμόδιες αρχές στο οποίο χάθηκαν τρεις ανθρώπινες ζωές, μεταξύ αυτών και ενός ανηλίκου εργαζομένου και μια συνάδελφος που δίνει μάχη για τη ζωή της.”

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...