20.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Στην εφορία Ηρακλείου διανυκτέρευσαν οι αγρότες – Ζεσταίνουν τα τρακτέρ τους για Αθήνα οι αγρότες της Κρήτης

Ημερομηνία:

Δεν υποχωρούν οι αγρότες σε όλη την Κρήτη. Στο Ηράκλειο, αγρότες του νομού, μετά από απόφαση του Συντονιστικού τους την περασμένη κυριακή, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κατάληψη της ΔΟΥ Ηρακλείου. Χθες, αγρότες διανυκτέρευσαν έξω από το κτίριο της ΔΟΥ ενώ υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν με καταλήψεις και άλλων δημόσιων κτιρίων και υπηρεσιών.

Το ίδιο έπραξαν και οι αγρότες του Ρεθύμνου και του Αγίου Νικολάου οι οποίοι προχώρησαν σε αποκλεισμό της Εφορίας ενώ οι αγρότες του Λασιθίου θα πραγματοποιήσουν σήμερα πορεία με τα τρακτέρ τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες δεκάδες αγρότες με τα τρακτέρ τους προχώρησαν σε κατάληψη του υποκαταστήματος της Τράπεζας Ελλάδος στα Χανιά από νωρίς το πρωί.

Οι αγρότες έβαλαν τα τρακτέρ τους στην είσοδο της τράπεζας και ανέρτησαν πανό για την “Τράπεζα των αποικιοκρατών” ενώ ένα δεύτερο έγραφε “έξω οι Ρότσιλντ από την Ελλάδα”.

Όμως δεν έμειναν εκεί αφού στο χώρο βρέθηκε νεκροφόρα και φέρετρα, ένα για την Μέρκελ και ένα δεύτερο για τις μνημονιακές πολιτικές.

Γράφει το κηδειόσημο:

Κηδεύομετην Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στον Ναό της Δημοκρατίας την λατρευτή τους μνημονιακή πολιτική

ΕΤΩΝ 5

Οι γονείς

Σημίτης Κ., Καραμανλής Κ., Παπανδρέου Γ., Βενιζέλος Ε., Σαμαράς Α., Παπαδήμος Λ., Καρατζαφέρης, Τσίπρας Α.

Οι νονοί

Μέρκελ Α., Τόμσεν, Σαρκοζί, Λαγκάρντ, Προβόπουλος, MEGA, ΣΚΑΙ και ο μικρός Κώνστας

Το ΔΝΤ δεν επιτρέπει καφέ.

Αντί στεφάνων οι συγγενείς προσφέρουν τα κλεμμένα τους στον ελληνικό λαό.

"google ad"

Οι επόμενες κινήσεις

“Ετοιμαζόμαστε για την Αθήνα, για τη μεγάλη συγκέντρωση των αγροτών στο Σύνταγμα. Λέμε να κατεβάσουμε και τα τρακτέρ μα θα δούμε”, είπε ο κ. Γιώργος Τερεζάκης, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πλατάνου.

Σε ερώτησή μας αν κι εφόσον συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Αθήνας τι θα γίνει με τα μπλόκα, ο κ. Τερεζάκης, είπε: “Όλοι θα πάμε πάνω. Μετά, θα δούμε”.

Η απόφαση για συμμετοχή στη μεγάλη παναγροτική κινητοποίηση της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος αναμένεται να ληφθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Συντονισμού Οργάνου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ