22.8 C
Chania
Sunday, May 26, 2024

Στην Κίσαμο βρέθηκε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χανίων

Ημερομηνία:

Την Κίσαμο επισκέφθηκε κλιμάκιο στελεχών και υποψηφίων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χανίων, προκειμένου να επικοινωνήσει με την τοπική κοινωνία και να ακούσει τα προβλήματά της.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο περιόδευσε στα χωριά Έλος, Δραπανιάς και Πλάτανος και αποτελείτο από το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, Χαριτάκη Χρύσακαιτους υποψήφιους Βουλευτές, Βασίλη Κοντεζάκη,Ευαγγελία Κουρουπάκη, Αναστάσιο Κουρουπάκη,Παντελή Πετσετάκη,Μανώλη Τσιτσιριδάκη, Μαρία Χελιουδάκη, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και Τοπικών Οργανώσεων Χανίων

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

Το «κλίμα» καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιοδείας ήταν αισιόδοξο και ενθαρρυντικό, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά, την Τετάρτη 10 Μαΐου  το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στη Σούδα, τα Νεροκούρου και τις Μουρνιές.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ