21.8 C
Chania
Thursday, September 19, 2024

Στην Κρήτη ένα από τα τυχερά 5αρια του Τζόκερ – Kερδίζει 100.000 €

Ημερομηνία:

Πέντε νικητές στην 2η κατηγορία (πεντάρι) ανέδειξε η κλήρωση 2806 του Τζόκερ την Κυριακή (15/9), ένας εκ των οποίων στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο.

Το τυχερό δελτίο που κερδίζει 100.000 € παίχτηκε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών στο Γάζι και ήταν απλή συμμετοχή! Τέσσερις ακόμα υπερτυχεροί, σε Σκύρο, Καρδίτσα, Ιερισσό Χαλκιδικής και Θήβα, κερδίζουν επίσης από 100.000 €.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:  2, 10, 21, 28, 37 και Τζόκερ ο αριθμός: 15.τζοκερ

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην επόμενη κλήρωση του Τζόκερ την ερχόμενη Τρίτη, οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον €12.300.000.

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ