22.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Στην Κρήτη αύριο ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με 4 υπουργούς – Πιθανότητα επίσκεψης στα Χανιά;

Ημερομηνία:

Παρουσία του Αντώνη Κοτσακά, υπεύθυνου Πολιτικού Συντονισμού της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει την αυριανής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην ανατολική Κρήτη.

Ο Πρωθυπουργός θα φτάσει συνοδευόμενος από τετραμελή ομάδα υπουργών.

Συγκεκριμένα, μαζί του θα είναι οι κκ Β. Αποστόλου, Βερναρδάκης, Κουρουμπλής και Χαρίτσης ενώ το «παρών» έδωσε σήμερα και ο κ. Νίκος Σκορίνης, , μέλος της Π.Γ και υπεύθυνος διασύνδεσης κόμματος- κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το tvxs.gr η αρχή της «ανταπόδοσης των θυσιών στην κοινωνία», όπως λέει κυβερνητική πηγή – θα είναι το βασικό στίγμα που θα επιχειρήσει να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας με την «κάθοδό» του στην Κρήτη και την περιοδεία του σε Ηράκλειο και Λασίθι.

Η έξοδος Τσίπρα στην περιφέρεια είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του σχεδιασμού του Μαξίμου προκειμένου να αναθερμανθεί η επαφή του πρωθυπουργού με τους πολίτες.

Ο πρωθυπουργός και βουλευτής Ηρακλείου, ο οποίος επισκέπτεται για πρώτη φορά την εκλογική του περιφέρεια μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” στις 10:00 το πρωι της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, θα επισκεφθεί τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και στη συνέχεια τη Μεσαρά, όπου στο Πολύκεντρο Μοιρών θα έχει συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς με φόντο τα αγροτικά προϊόντα. Ακολούθως θα επισκεφθεί τη Γέργερη. Εκεί, οι πληροφορίες του ekriti αναφέρουν ότι οι κάτοικοι ετοιμάζουν άκρως κρητική υποδοχή στον πρωθυπουργό με ασκομαντούρες, μαντινάδες και τοπικές λιχουδιές: αντικρυστό, γαμοπίλαφο και άλλα.

Ο κ. Τσίπρας στις 19:30 θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Ατλαντίς του Ηρακλείου.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, θα επισκεφτεί το Λασίθι και θα μεταβεί στον συνεταιρισμό της Κρίτσας ενώ θα συναντηθεί με αγροτικούς και παραγωγικούς φορείς στον Άγιο Νικόλαο.
Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναχωρήσει από την Κρήτη στις 15:00.

Πάντως, σύμφωνα με το protothema.gr ο πρωθυπουργός την Τρίτη αναμένεται να επισκεφθεί το Ηράκλειο και τα Χανιά ενώ την Τετάρτη θα μεταβεί στο Ρέθυμνο. Θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς και θα κάνει “ζυμώσεις” με αγρότες, οι οποίοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Το τελικό πρόγραμμα των επισκέψεων του πρωθυπουργού στην Κρήτη, θα ανακοινωθεί επίσημα από το γραφείο του, μετά την επιστροφή του από το εξωτερικό ενώ εκκρεμεί το αν θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ηρακλείου και τον περιφερειάρχη Κρήτης.

cretalive.gr, protothema.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Τι καταγγέλλουν

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το...

Το ΚΚΕ θέλει αλά Κολούμπια φοιτητικό κίνημα καταδίκης Ε.Ε. και κυβέρνησης για τη Γάζα

Το Παλαιστινιακό, που βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης κι ενώ...

Μενίδι: Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος – «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά...