20.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Στην Κρήτη οι τρεις από τους 10 ελκυστικότερους προορισμούς της Ελλάδας

Ημερομηνία:

Τρεις περιοχές της Κρήτης συγκαταλέγονται στους δέκα ελκυστικότερους προορισμούς της χώρας μας για το 2013 , σύμφωνα με τους χρήστες του έγκυρου τουριστικού site TripAdvisor (Travelers’ Choice 2013, 10 Top Destinations in Greece).

Πρόκειται για τα Χανιά, το Ρέθυμνο και τη Χερσόνησο ενώ και οι παραλίες στο Ελαφονήσι, το Μπάλο και τη Σταλίδα συγκαταλέγονται στις 10 καλύτερες της χώρας

The Travelers’ Choice Destinations awards τιμούν κορυφαίους προορισμούς, παραλίες, ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο με βάση εκατομμύρια πολύτιμα σχόλια και απόψεις από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor. Οι νικητές των βραβείων προσδιορίζονται με βάση τη δημοτικότητα των προορισμών, λαμβάνοντας υπόψη τις βαθμολογίες και τα αγαπημένα μέρη των ταξιδιωτών του TripAdvisor.

Με περισσότερους από 260 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες και 125 εκατ. κριτικές και απόψεις, που καλύπτουν περισσότερο από 3,1 εκατ. εγκαταστάσεις, εστιατόρια και αξιοθέατα, το TripAdvisor αποτελεί δικαιωματικά το μεγαλύτερο site ταξιδιωτικών κριτικών.

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, με αφορμή αυτή τη διάκριση δήλωσε : «Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Χερσονήσου έχει επενδύσει σημαντικά στην τουριστική προβολή όλης της περιοχής, κυρίως με ενέργειες στρατηγικού Internet Marketing. Συνεχώς βλέπουμε τις προσπάθειες αυτές να στέφονται με επιτυχία και να καρποφορούν, με απώτερο στόχο τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη,  την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την επέκταση της τουριστικής περιόδου προς όφελος της τοπικής αλλά και της εθνικής οικονομίας.

Οι δράσεις τις οποίες υλοποιεί ο Δήμος Χερσονήσου σχετίζονται με την ολοένα αυξανόμενη σημασία του διαδικτύου στο τουριστικό γίγνεσθαι, με την αμεσότητα που εξασφαλίζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή ενός προορισμού καθώς και με  νέες συνεργασίες που παρέχουν  διαρκή και σωστή παρουσία του Δήμου σε όλες τις εξειδικευμένες τουριστικές πλατφόρμες.»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...