15.8 C
Chania
Tuesday, December 16, 2025

Στην Κρήτη ο Αρχηγός του Λιμενικού… εν μέσω μεταναστευτικών ροών – Ξεκινά την επίσκεψή του από τα Χανιά

Ημερομηνία:

Επίσημη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει αυτήν την εβδομάδα ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντινάυαρχος Τρύφωνας Κοντιζάς, την ώρα που το μεταναστευτικό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για το νησί και με τα στελέχη του λιμενικού  να βρίσκονται στα όρια τους.

Αφορμή για την επίσκεψη του Αρχηγού αποτελεί η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης δυνάμεων ασφαλείας του Στρατάρχη της Ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής στο Μαράθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ο Αρχηγός θα ξεκινήσει την επίσκεψη του την ερχόμενη Πέμπτη (21/8) από τα Χανιά, στη συνέχεια θα βρεθεί στο Ρέθυμνο και από εκεί στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης.

Την επόμενη μέρα, θα επισκεφθεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου όπου θα συναντήσει την διοίκηση και τα στελέχη του.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ