18.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Στην Κρήτη ο βασιλιάς της Ολλανδίας

Ημερομηνία:

Στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσού ξεναγήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (28/5) ο Bασιλιάς Γουλιέλμος – Αλέξανδρος της Ολλανδίας ο οποίος έφτασε στην Κρήτη στις 24 Μαΐου στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης. Ο 50χρονος Βασιλιάς που συνοδεύεται και από άλλα μέλη της οικογένειάς του, έφτασε αεροπορικώς στα Χανιά στις 24 του μήνα και από εκεί ξεκίνησε τις βόλτες του με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Σήμερα, ερχόμενος από Ελούντα, έκανε μία στάση στο Ηράκλειο, σύμφωνα με το ekriti.gr, με την πολυτελή θαλαμηγό.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε στις Αρχαιότητες της Κνωσού όπου ξεναγήθηκε, κάτω από δρακόντεια αλλά … ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Αφού ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κνωσό, αναχώρησε με τη θαλαμηγό στις 4 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασιλιάς Γουλιέλμος – Αλέξανδρος της Ολλανδίας, επισκέθηκε, όπως τουλάχιστον προέβλεπε το πρόγραμμά του, διάφορα μέρη της Κρήτης όπως το Μπάλο, το Λουτρό, Ελαφονήσι, Φραγκοκάστελο, Αγία Γαλήνη, Βάι, Ελούντα και πλάκα.

Ποιος είναι ο Βασιλιάς της Ολλανδίας

Ο Γουλιέλμος-Αλέξανδρος (πλήρες όνομα: Γουλιέλμος Αλέξανδρος Νικόλαος Γεώργιος Φερδινάνδος), γεννημένος στις 27 Απριλίου 1967, είναι ο βασιλιάς της Ολλανδίας. Είναι επικεφαλής του ολλανδικού δυναστικού οίκου, καθώς και του οίκου των Άμσμπεργκ, και με την ενθρόνισή του έγινε ο πρώτος άνδρας μονάρχης της Ολλανδίας από την εποχή του θανάτου του Γουλιέλμου Γ΄ της Ολλανδίας το 1890.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ