22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στην Κρήτη ο πρόεδρος και μέλη της Cycling Greece για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Ημερομηνία:

View in browser

Αθήνα, 22-12-2021

Στην Κρήτη ο πρόεδρος και μέλη της Cycling Greece για τον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Στην Κρήτη, απ όπου ξεκινάει ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας βρίσκονται ο πρόεδρος της Cycling Greece Γιώργος Λεβεντάκης, και μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής..

Ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας (International Tour of Hellas-IΤOH2022) θα μπει στο επίκεντρο της παγκόσμιας αγωνιστικής ποδηλασίας από τις 26 Απριλίου, ημέρα παρουσίασης των ομάδων, έως και τον τερματισμό την 1η Μαΐου φιλοδοξώντας να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς Γύρους του κόσμου μέσα στα επόμενα χρόνια.

Αυτή είναι και η επιδίωξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που εμπνεύστηκε και προχώρησε στη σύσταση φορέα, της Cycling Greece, για την διοργάνωση του πολύ σημαντικού αυτού αγώνα.

Η διοργάνωση ενός διεθνούς ποδηλατικού γύρου κατηγορίας 2.1 αναβαθμισμένου στο καλεντάρι της UCI, θα δώσει μεγάλη ώθηση στην αναβάθμιση της αγωνιστικής ποδηλασίας στην χώρα μας. Ταυτόχρονα αναμένεται να προβάλει τις φυσικές ομορφιές αλλά και τα πολιτιστικά μας μνημεία ανά τον κόσμο, καθώς το ενδιαφέρον για την τηλεοπτική κάλυψη από πολλές χώρες εντείνεται καθημερινά.

Τον κ. Λεβεντάκη πλαισιώνουν ο Διευθυντής Αγώνα, Βλαδίμηρος Πέτσας, ο Υπεύθυνος των Παράλληλων Δράσεων Θάνος Γεωργίου και ο Συντονιστής σηματοδότησης διαδρομών Γιάννης Δαφούλης για να ολοκληρώσουν την επισκόπηση των διαδρομών αλλά και να διευθετήσουν ζητήματα που αφορούν στη διοργάνωση.

Η Κρήτη θα έχει την τιμητική της στο πρώτο ετάπ, που θα ξεκινήσει από το Ηράκλειο στις 26 Απριλίου με την παρουσίαση των ομάδων, θα διατρέξει το Ρέθυμνο και θα καταλήξει στα Χανιά. Έχουν οριστεί διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών φορέων στις τρεις πόλεις, ώστε να παρουσιαστεί και αναπτυχθεί ο λειτουργικός σχεδιασμός του 1ου ΕΤΑΠ και να λυθούν τυχόν τεχνικά και διαδικαστικά θέματα.

Το κλιμάκιο θα επισκεφθεί τους υποψηφίους χώρους που θα φιλοξενήσουν της Παράλληλες δράσεις του Γύρου, πρόκειται για τις Δράσεις που παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι θα δώσουν την ευκαιρία στους πολίτες κάθε πόλης να γίνουν και αυτοί μέρος της διοργάνωσης με στόχο να κινητοποιηθούν στη χρήση του ποδηλάτου τόσο αγωνιστικά όσο και ως μέσο αστικής μετακίνησης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...

Η συγγραφέας Ουλρίκε Ράιλανς στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Το Ινστιτούτο Γκαίτε, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης...