13.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Στην Κρήτη το Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών!

Ημερομηνία:

Η FIBA Europe ανέθεσε στην Ελλάδα τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών. Στις 7-20 Ιουλίου στην Κρήτη θα γίνουν οι αγώνες.Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση μπάσκετ θα γίνει στην Ελλάδα. Η FIBA Europe ανέθεσε στην Ελλάδα τη διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών (U20). Οι αγώνες θα γίνουν στην Κρήτη, 7-20 Ιουλίου του 2014. Πιθανότατα τα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Η ομάδα Νέων Ανδρών της Ελλάδας ήταν πέμπτη στην τελευταία διοργάνωση, της Εσθονίας. Στην ομάδα μπορούν να αγωνιστούν παίκτες όπως οι Αντετοκούνμπο, Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Μποχωρίδης, οπότε οι βλέψεις είναι μεγάλες.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα έχει θέσει υποψηφιότητα για να φιλοξενήσει στην Κρήτη και το Μουντομπάσκετ Εφήβων, το καλοκαίρι του 2015.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...