22.8 C
Chania
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026

Στην Κρήτη 25 έως 27 Οκτωβρίου η δεύτερη συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία

Ημερομηνία:

To Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ (ΙΗΔΛ) του Ιδρύματος Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΤΕ), οργανώνει στο Ηράκλειο Κρήτης, από 25 έως 27 Οκτωβρίου, τη 2η Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία και στις Βιο-Νανοεπιστήμες, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Μπεν Γκουριόν στη Νεγκέβ και το Ινστιτούτο Επιστημών Weizmann.

Η συνάντηση αποσκοπεί στην αλληλοενημέρωση σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στα πεδία της νανοτεχνολογίας και της βιονανοτεχνολογίας στις δύο χώρες.

Στοχεύει επίσης στην ενίσχυση των διμερών σχέσεων και των αλληλοεπιδράσεων ανάμεσα στις επιστημονικές κοινότητες της Ελλάδας και του Ισραήλ, μέσω κοινών ερευνητικών έργων, ημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων και θερινών σχολείων.

Η οργανωτική επιτροπή, από ελληνικής πλευράς, αποτελείται από τους Σ. Αναστασιάδη, Ε. Στρατάκη και Α. Μητράκη του ΙΗΔΛ.

Η 1η Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας στη Νανοτεχνολογία και στις Βιο-Νανοεπιστήμες, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 2014, στο Ινστιτούτο Weizmann του Ισραήλ.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν διερεύνηση ενδεχόμενης παρακολούθησης Ευρωπαίων αξιωματούχων με Predator

Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, Σάκης Αρναούτογλου, Νίκος Παπανδρέου και...

Μητσοτάκης: «Για πρώτη φορά, η Ελλάδα δεν θα είναι η πιο υπερχρεωμένη χώρα στην Ευρώπη»

«Συναντιόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης γεωπολιτικής και οικονομικής αναταραχής»,...

Ο Θανάσης Αυγερινός αναλαμβάνει την επικοινωνία του φορέα της Μαρίας Καρυστιανού

Την επίσημη είσοδό της στην πολιτική σκηνή ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Μαρία Καρυστιανού,...

Να φτιάξουμε έναν κόσμο όπου τα παιδιά δεν θα λένε «αυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα»

Του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου Ξέρω ότι το τι μπορεί να σπρώξει...