25.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Στην Πάτρα αγωνίζονται μαζί με τον Δήμαρχο Πελετίδη: Νέα παρέμβαση στη ΔΕΗ για να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος – “Να σταματήσει αυτή η απανθρωπιά” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Αρχή, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, συμμετείχε την Παρασκευή το πρωί, στην παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην περιφερειακή διοίκηση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας, ζητώντας να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος στα λαϊκά σπίτια και να γίνουν άμεσα επανασυνδέσεις.

Η νέα αυτή παρέμβαση έγινε μετά από καταγγελίες δημοτών ότι μέσα στις γιορτές η ΔΕΗ τους κόβει το ρεύμα! Για μικρά ή μεγαλύτερα χρέη νοικοκυριά έμεινα στο σκοτάδι τις γιορτινές μέρες.

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, είπε:

«Βρισκόμαστε ξανά εδώ στην ΔΕΗ για τα αυτονόητα. Δηλαδή να μην γίνονται διακοπές ρεύματος στα λαϊκά σπίτια. Υπάρχουν σήμερα που μιλάμε στην πόλη μας άτομα με αναπηρία, μονογονεϊκές οικογένειες, άνεργοι, που η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα μέσα στις γιορτές. Ήρθαμε λοιπόν να διαμαρτυρηθούμε μέρες που είναι να σταματήσει να υπάρχει αυτή η απανθρωπιά.

Διεκδικούμε από την κυβέρνηση να δώσει αυτή λύση στο πρόβλημα που υπάρχει. Οι άνθρωποι που τους κόβουν το ρεύμα δεν ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο να πληρώσουν έγκαιρα, οι πολιτικές των μνημονίων που έφεραν ανεργία και τον λαό σε αδιέξοδα είναι που ευθύνονται για την κατάσταση αυτή. Να αναλάβει λοιπόν η κυβέρνηση την ευθύνη της».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατά 11 βαθμούς ανέβηκε η θερμοκρασία στο Ρέθυμνο σε 90 λεπτά!

Από τους 19 στους... 30 "σκαρφάλωσε" ο υδράργυρος στο...

Όλες οι εκδηλώσεις στο Δήμο Χανίων για την 83η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιούνται οι κεντρικές εκδηλώσεις, που...

Κυβερνητική σύγχυση: Ο Άδωνις Γεωργιάδης προεξοφλεί κίνηση Μητσοτάκη για κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σε επικίνδυνα παιχνίδια για τον χειρισμό κρίσιμων εθνικών θεμάτων, όπως το μέτωπο...

Ιδρυτική διακήρυξη της Πρωτοβουλίας Σφακίων ενάντια στην εγκατάσταση αιολικής ΒΑΠΕ

Σφακιανοί προχώρησαν στη δημιουργία πρωτοβουλίας ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννήτριων. Στην...