15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στην EBU η ΝΕΡΙΤ

Ημερομηνία:

Η Γενική Συνέλευση της EBU (European Broadcasting Union) αποφάσισε την ένταξη της ΝΕΡΙΤ ως πλήρους μέλους της Ένωσης, κατά τις εργασίες της που πραγματοποιήθηκαν στη Γενεύη

Η αίτηση ένταξης της ΝΕΡΙΤ έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης. Οι εκπρόσωποι της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης της ΠΓΔΜ απείχαν από την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με την εισήγηση των αρμοδίων οργάνων της Ένωσης, η ΝΕΡΙΤ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ένταξή της ως πλήρες μέλος, βάσει και της σχετικής πρότασης που κατέθεσε η Εκτελεστική Επιτροπή της EBU προς τη Γενική Συνέλευση πριν από λίγες εβδομάδες.

Τη συμμετοχή της Ελλάδας στον 60ό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ανακοίνωσε η EBU, αμέσως μετά την ομόφωνη αποδοχή της ΝΕΡΙΤ ως πλήρους μέλους.

thepressproject.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ