32.8 C
Chania
Monday, June 17, 2024

Στη Βουλή το θέμα της έλλειψης γιατρών στα 11 ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Στα αρμόδια υπουργεία κοινοποίησε σήμερα ο Βουλευτής Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων, να προχωρήσει σε κλείσιμο των ΚΑΠΗ, από την ερχόμενη Δευτέρα, εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχουν εγκριθεί οι τέσσερις θέσεις γιατρών που έχουν ζητηθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι, εδώ και μια εβδομάδα, τα 11 ΚΑΠΗ του Δήμου Χανίων, έχουν μείνει χωρίς γιατρούς, μετά την λήξη και μη ανανέωση των συμβάσεών των τεσσάρων γιατρών Από τότε, οι φορείς των Χανίων πιέζουν για την επίλυση του προβλήματος, με το κ. Βιρβιδάκη, σήμερα, να ανακοινώνει ότι κατέθεσε αναφορά “προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και Υγείας κ. Άδωνι – Σπυρίδωνα Γεωργιάδη το με αριθμό πρωτοκόλλου 9378 /6-2-2014 έγγραφο του Δημάρχου Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκη, προς τον Υπουργό  Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη,  το οποίο κοινοποιείται στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον Υπουργό Υγείας   κ. Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα «Έγκριση πρόσληψης ιατρικού προσωπικού με 12Μηνη Διάρκεια Σύμβασης Μισθωτού Έργου”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδηλώσεις με πλούσιο πρόγραμμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Δύο εκδηλώσεις έρχονται αυτή την εβδομάδα στo Πνευματικό Κέντρο Χανιών, σε συνδιοργάνωση...

Το έργο “Ο Πατούχας” έρχεται στα Χανιά

Παρουσίαση από τον Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων, του έργου...

Παράκτια αιολικά πάρκα: Η Σητεία στις περιοχές από τις οποίες θα ξεκινήσει το πρόγραμμα

Μέσα στο 2026 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανεμολογικές και...