11.4 C
Chania
Wednesday, January 14, 2026

Στη Λαϊκή του Σαββάτου το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών

Ημερομηνία:

Πληροφορούμε τους κατοίκους του Δήμου Χανίων ότι το Σάββατο 26-11-2011, το Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών θα βρίσκεται στη λαϊκή αγορά της οδού Μίνωος ώστε να συλλέξουμε είδη πρώτης ανάγκης για άστεγους και άπορους  της πόλης, αλλά και αναγκαία είδη και για το Κυριακάτικο Συσσίτιο, που σε λίγες μέρες κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας.

Μεγάλες ανάγκες υπάρχουν σε :

  • Κουβέρτες-υπνόσακους-αντρικά μπουφάν.
  • Ρούχα και παπούτσια (κυρίως αντρικά).
  • Τρόφιμα συσκευασμένα (ντοματάδες, πελτές, κριθαράκι, μακαρόνια, φακές, ρεβίθια, φασόλια, λάδι, ρύζι).

Η προσφορά του καθένα κ της καθεμιάς μας είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη. Tόσο η προσφορά υλικών αγαθών (τροφίμων, ρούχων, κ.α.) όσο και η συμμετοχή στο μαγείρεμα, στο πακετάρισμα ή στη διανομή του φαγητού του κυριακάτικου συσσιτίου.

Τηλ επικοινωνίας: 6979339244, 6976677743 (για ότι αφορά στο συσσίτιο)

6977463956, 6978928683 (για ότι αφορά σε ρούχα)

Ας δείξουμε ότι έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το δίκτυο κοινωνικής υποστήριξης, αλληλοβοήθειας και αλληλεγγύης στην πόλη μας.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ

ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ – ΣΤΕΚΙΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ