22.8 C
Chania
Saturday, September 28, 2024

Στη ΜΕΘ ο 23χρονος δικυκλιστής μετά το νέο τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Σε καταστολή στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσηλεύεται ο 23χρονος που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Κυριακής στον ΒΟΑΚ, λίγο πριν την έξοδο για το Γάζι. Ο νεαρός δικυκλιστής νοσηλεύεται σύμφωνα με τις πληροφορίες με σοβαρή αιμορραγία στο κεφάλι ενώ φέρει θλάσεις.

Όπως έγραψε το Cretalive το περιστατικό σημειώθηκε όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε στο διαχωριστικό διάζωμα, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρεθεί στο οδόστρωμα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν φορούσε κράνος το οποίο έφυγε κατά την πρόσκρουση ή δεν φορούσε καθόλου.

Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα κυκλοφορίας από Ρέθυμνο προς Ηράκλειο, ενώ μαρτυρίες στο Cretalive αναφέρουν ότι η ταχύτητα την οποία είχε αναπτύξει η μηχανή ήταν πολύ μεγάλη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός φέρεται να επιχείρησε προσπέραση σε προπορευόμενο όχημα, κάτι που δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό έως τώρα.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...