13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και το ΤΕΕ χθες ο Γιώργος Σταθάκης

Ημερομηνία:

Στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας ο τ. Υπουργός και Βουλευτής Χανίων κ. Γιώργος Σταθάκης χθες Δευτέρα πραγματοποίησε επίσκεψη στη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων όπου και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τράπεζας και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας ευχαρίστησε τον κ. Σταθάκη για τις ενέργειές του προκειμένου και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων – όπως και οι υπόλοιπες συνεταιριστικές τράπεζες – να ενταχθεί στο καθεστώς της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την ανασυγκρότηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Τράπεζας σε τοπικό επίπεδο (ΒΙΟΧΥΜ, ΑΒΕΑ, ΧΙΩΤΑΚΗΣ), καθώς και θέματα που άπτονται σε προσπάθειες της Τράπεζας να διεισδύσει σε νέους, γι’ αυτήν, επιχειρηματικούς τομείς, όπως είναι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η αφαλάτωση, η δημιουργία εταιρείας διαχείρισης ακινήτων. Ο κ. Σταθάκης, τέλος, διαβεβαίωσε το συμβούλιο ότι αποτελεί σταθερό αρωγό των προσπαθειών των Συνεταιριστικών Τραπεζών.

Στη συνέχεια ο κ. Σταθάκης είχε συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Κρήτης.

Στη συνάντηση αυτή ο κ. Σταθάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την Επιτροπή για θέματα που αφορούν στον ΒΟΑΚ, στο ασφαλιστικό των μηχανικών, στη διαδικασία προκήρυξης των μελετών, στις απόψεις του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Κρήτης για «την αξιολόγηση, αναθεώρηση και εξειδίκευση ειδικού πλαισίου χωροταξικού σχεδιασμού και αειφόρου ανάπτυξης περιφέρειας Κρήτης».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ