20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Στη φυλακή ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 4χρονο στο Αγρίνιο – Είχε αγωνιστεί στην Κρήτη επί σειρά ετών

Ημερομηνία:

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 28χρονος ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ εξακολούθηση σε βάρος 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο.

Ύστερα από μήνες κατά τους οποίους εκκρεμούσε η υπόθεση και ο 28χρονος Δημήτρης Κραβαρίτης κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την απολογία του στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, καθώς την περίοδο που τέλεσε το αδίκημα, υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, πλέον κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με το  STAR ο 28χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και θα μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Όπως αναφέρει το agriniopress.gr, 0 28χρονος πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την κακουργηματική κατηγορία της κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκων, που βρέθηκε σε λάπτοπ, που διατηρούσε στην οικία του. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγόρια κάτω των 10 ετών.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και ο ίδιος αλλά ενδεχομένως και η μητέρα του θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου.

Στο μεταξύ, όπως είναι γνωστό, η οικογένεια του μικρού αγοριού έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια, μιας και θεωρεί πως ο 28χρονος είχε όλη την άνεση χρόνου μετά την υποβολή της μήνυσης σε βάρος του, να σβήσει και άλλα αρχεία που ενδεχομένως να είχε αποθηκευμένα σε ηλεκτρονικά μέσα, μιας και η έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο νησί όπου διέμενε, καθυστέρησε πολύ.

Σύμφωνα πάντα με το agriniopress.gr, σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του βρέθηκε  πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Το υλικό αυτό φέρεται να περιλαμβάνει πορνογραφικές φωτογραφίες ενηλίκων με αγόρια κάτω των 10 ετών και είναι σοκαριστικού περιεχομένου. Χρήστες του λάπτοπ ήταν ο 28χρονος και η μητέρα του.

Το συγκεκριμένο στοιχείο θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό και τώρα τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του ενδεχομένως θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για την περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία του Αγρινίου. Αντίθετα, την περίπτωση της κακοποίησης έχει αναλάβει η στρατιωτική δικαιοσύνη, μιας και οι γενετήσιες πράξεις φέρεται να διαπράχθηκαν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, μεταξύ Μαρτίου-Μαϊου του 2021.

Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη του υλικού κρίνεται ως ιδιαιτέρως επιβαρυντική για τον νεαρό και ισχυροποιεί τις καταγγελίες της οικογένειας για τον 28χρονο.

Ο 28χρονος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα το 2008 από την ομάδα «Ελπίδες Αγρινίου». Στην συνέχεια, το 2012, μεταγράφηκε στην ομάδα της Επισκοπής, ενώ το 2015 υπέγραψε στον Άρη Ρεθύμνου. Το 2021 και ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε να αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕ Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ