16 C
Chania
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

“Στις τάξεις μας ξεχειλίζει η επιστημοσύνη”

Ημερομηνία:

Του Δημήτρη Καλογεράκη

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μία προσωπική αντιπαράθεση Κασσελάκη – Ντουντουλάκη με τον δήμαρχο Πλατανιά Μαλανδράκη. Μου δίνεται η εντύπωση πως -πιο πολύ- τη συζήτηση και αυτή την ανούσια αντιπαράθεση την ξεκίνησε η ομάδα Κασσελάκη και αυτή η -στα λόγια- αντιπαράθεση ήταν και είναι βούτυρο στο ψωμί του Δημάρχου.

Οι πρώτοι δεν έχουν πρόγραμμα και ο διάλογος είναι για αυτό τον λόγο. Έχουμε βέβαια και θέμα ποιος εκπροσωπεί την ομάδα, αφού σε λίγο βλέπω και τον Σολιδάκη στο παιχνίδι!

Από την άλλη, ο Δήμαρχος θέλει διάλογο μόνο μαζί τους – ας μας διαψεύσει για αυτό!

Υπάρχει όμως και η άλλη κίνηση,που μιλά επί της ουσίας για τα άλυτα χρόνια προβλήματα και όχι για διαπλοκή και ίντριγκα. Είναι η παράταξη του αγωνιστή Δημήτρη Ανθούση, του μόνου που αναγνωρίζεται από όλους η τεράστια προσφορά του από τη θεσμική θέση που κατείχε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια.

Κύριοι, καλέστε μας να συζητήσουμε, να προτείνουμε, να κάνουμε θεματικές ενότητες, να σας βοηθήσουμε, αφού στις τάξεις μας ξεχειλίζει η επιστημοσύνη, και, ναι, μόνο να συμβάλλουμε θέλουμε! Θέλουμε και στεκόμαστε απέναντι στα τεράστια προβλήματα και τις χρόνιες παθογένειες

Μόνο να συμβάλλουμε θέλουμε. Πιστέψτε το, έστω και αν πρέπει να το προσπαθήσετε πολύ, αφού παίζετε με διαφορετικούς όρους! Ο Δήμος Πλατανιά, ισόρροπα και λελογισμένα, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, πρέπει να βρει τον σωστό βηματισμό. Να γίνει πιλοτικό σημείο αναφοράς.

Οι αυριανές προκλήσεις μεγάλες! Κανείς δεν περισσεύει!

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μανόλης Χνάρης: Αναγκαία η πλήρης αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης ζητά πλήρη αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, μετά από επιστολή του δημάρχου για προβλήματα στον ΕΛΓΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά για το 17ο Ιστορικό Circuit

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά την Κυριακή 3/5/2026 λόγω του 17ου Ιστορικού Circuit. Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Τζανακάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Ι. Σφακιανάκη.

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural για τα «Έξυπνα Χωριά»

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural στη Βάλμιερα Λετονίας, για τα Έξυπνα Χωριά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της υπαίθρου.

Με επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα ΠΟΠ η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες, αναδεικνύοντας προϊόντα ΠΟΠ όπως Γραβιέρα, Ξυνομυζήθρα, Πηχτόγαλο και Πευκοθυμαρόμελο.