24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Στις 27 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η 10η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική έκθεση Αρκαλοχωρίου του δήμου Μινώα Πεδιάδας

Ημερομηνία:

Μια έκθεση που αποτελεί θεσμό για τον πρωτογενή τομέα και τα αγροτικά προϊόντα του νησιού μας, η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας θα ανοίξει φέτος για 10η φορά τις πύλες της, από τις 27 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου, συνεχίζοντας την πολύτιμη προσφορά της στον αγροτικό και για πρώτη φορά και τον εμπορικό κόσμο του νησιού μας.

310Παράλληλα, το γεγονός ότι η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, σηματοδοτεί με τον καλύτερο τρόπο τη σημαντικότητα της διοργάνωσης για τον παραγωγικό και εξαγωγικό τομέα της Κρήτης. Επιπλέον, η σημαντική εμπειρία της αναδόχου εταιρείας Άλφα Εκθεσιακής στη διοργάνωση εκθέσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία της.

Με πολύπλευρους τομείς συμμετοχής, που περιλαμβάνουν το ελαιόλαδο, την αμπελουργία, την οινοποιία, τις βιολογικές καλλιέργειες, τα αγροτικά μηχανήματα, την κτηνοτροφία, την πτηνοτροφία, τη μελισσοκομία, αλλά και την ενέργεια, την τεχνολογία περιβάλλοντος, τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, το αυτοκίνητο (επαγγελματικό και ιδιωτικό), τη δόμηση και την κατοικία, η 10η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου αποτελεί το βήμα προβολής και συνάντησης του αγροτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Για το δυναμικό αυτό εκθεσιακό γεγονός μίλησαν χθες στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Νικήτας Δολαψάκης και ο Πρόεδρος της Άλφα Εκθεσιακής κ. Άγγελος Καραμπίκας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερντογάν: «19 Μαΐου ημέρα ξεσηκωμού κατά της εχθρικής κατοχής του έθνους μας»

Ανακοίνωση έβγαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω ανάρτησης,...

Παραμένουν κλειστά τα μικροβιολογικά εργαστήρια και στα Χανιά

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους από την...

Η Πανσπουδαστική καταγγέλλει καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού

Καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η φοιτητική...

Το ΚΚΕ (μ-λ) Χανίων ζητά την αποχή από τις ευρωεκλογές

Με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές το ΚΚΕ(μ-λ) Χανίων σε...