14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Στοιχηματίζοντας online στα δυναμικά αθλήματα

Ημερομηνία:

Πολύς κόσμος συνδέει το αθλητικό στοίχημα κυρίως με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και άλλα δημοφιλή αθλήματα. Ωστόσο, αν ρίξει κάνεις μία ματιά στη λίστα των προσφερόμενων αθλημάτων στοιχηματικές ιστοσελίδες, θα διαπιστώσει πως υπάρχουν δεκάδες διαθέσιμα αθλήματα με αντίστοιχα εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές για να επιλέξει. Ανάμεσα σε αυτά τα σπορ του διαδικτυακού στοιχήματος είναι και τα δυναμικά αθλήματα. Ας δούμε κάποια βασικά στοιχεία για το πώς να στοιχηματίσετε σε αυτά και τι επιλογές σας προσφέρουν.

Πώς να ξεκινήσετε και ποιες είναι οι επιλογές σας

Μπορείτε να στοιχηματίσετε online σε πλήθος από δυναμικά αθλήματα, όπως είναι το μποξ, το MMA, το kickboxing και άλλα. Όπως συμβαίνει αντίστοιχα με ατομικά αθλήματα, όπως είναι για παράδειγμα το πιο δημοφιλές τένις, προσφέρεται συγκεκριμένες στοιχηματικές αγορές όσον αφορά την πορεία κάποιου συγκεκριμένου μαχητή και επιλογές που αφορούν συγκεκριμένους αγώνες. Οι πιο βασικές επιλογές στοιχήματος στα δυναμικά αθλήματα είναι:

  • το ποντάρισμα στον μαχητή εκείνο που θα κερδίσει έναν αγώνα ή στην ισοπαλία,
  • το ποντάρισμα σε συγκεκριμένο γύρο, επιλέγοντας ποιος αθλητής θα επικρατήσει σε αυτόν,
  • το ποντάρισμα σε over ή under στο συνολικό αριθμό γύρων σε έναν αγώνα ή εάν ενδεχομένως ο αγώνας θα φτάσει ως το τέλος.
  • το ποντάρισμα στον τρόπο νίκης, πχ. νοκ άουτ, σημεία, αποδοχή ήττας, αποκλεισμό κλπ.

Τα βασικά βήματα για να μπείτε στο παιχνίδι

Καλό είναι πριν ξεκινήσετε να ασχολείστε με το στοίχημα στα δυναμικά αθλήματα να μελετήσετε λίγο περισσότερο τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το online στοίχημα. Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι η εγγραφή σας σε κάποια στοιχηματική ιστοσελίδα. Μπορείτε να βρείτε κουπόνια και προωθητικούς κωδικούς που θα σας προσφέρουν ένα επιπλέον μπόνους στην εγγραφή σας.

Βρείτε την κατάλληλη στοιχηματική ιστοσελίδα

Το σημαντικό εδώ είναι να επιλέξετε μία στοιχηματική ιστοσελίδα που να έχει διαθέσιμο το συγκεκριμένο δυναμικό άθλημα που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον θα πρέπει επίσης να συγκρίνετε τις αποδόσεις ενδεικτικά σε διάφορους αγώνες της συγκεκριμένης κατηγορίας και αθλήματος και σε άλλες αντίστοιχες ιστοσελίδες για να βρείτε ποια προσφέρει γενικότερα καλύτερα επίπεδα στοιχηματικών αποδόσεων.

Κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό σας

Το δεύτερο βήμα είναι να καταθέσετε χρήματα στον στοιχηματικό σας λογαριασμό που θα δημιουργήσετε. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τραπεζικές κάρτες, με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και πλήθος από άλλες επιλογές. Δεν χρειάζεται να καταθέσετε κάποιο μεγάλο ποσό, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν χαμηλά όρια κατάσταση. μπορείτε δηλαδή να καταθέσετε ένα μικρό πχ. 20 ευρώ και να παίζετε με πονταρίσματα ακόμα και κάτω από 1 ευρώ.

Κάντε την έρευνα και τη μελέτη σας

Θεωρούμε πως έχετε επιλέξει να στοιχηματίσετε στα δυναμικά αθλήματα επειδή γνωρίζετε τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ακόμα και αν ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει σε κάποιο άθλημα, χρειάζεται πάντα μελέτη. Αυτή περιλαμβάνει την αναζήτηση αθλητικών ειδήσεων για συγκεκριμένες διοργανώσεις, αθλητές και αγώνες, ώστε να γνωρίζετε πολύ καλά τις συνθήκες που επικρατούν και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο κάθε αθλητής. Έχει σημασία επίσης να δείτε πώς θα ανταποκρίνονται συγκεκριμένοι αθλητές σε συγκεκριμένες διοργανώσεις, στατιστικά στοιχεία που αφορούν την προϊστορία συγκεκριμένων αντιπάλων, το σερί νικών ή ηττών κάποιου αθλητή κλπ. Όλα αυτά εντάσσονται στη διαδικασία της μελέτης.

Στοιχηματίστε

Αφού γνωρίζετε τα πάντα για κάποιον αγώνα ή διοργάνωση, ήρθε η ώρα να στοιχηματίσετε. Συνήθως στα δυναμικά αθλήματα ποντάρει κάνεις μονές επιλογές αγώνων, αν και υπάρχει και εδώ η δυνατότητα για δελτία με πολλαπλές επιλογές, τα οποία ονομάζουμε παρολί. Σημειώστε πως όσο πιο λίγες επιλογές έχει το δελτίο που θα δημιουργήσετε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες επιτυχίας σας. Βέβαια, όσο περισσότερους αγώνες τοποθετείτε στο δελτίο σας, πόσο αντίστοιχα αυξάνονται οι αποδόσεις και τα πιθανά κέρδη σας σε περίπτωση επιτυχίας.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...