16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Στολές μελισσοκόμων, από το καρναβάλι που δεν έγινε, δωρίζονται στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ημερομηνία:

Σε μια σίγουρα πρωτότυπη πρωτοβουλία – αν και άγνωστο πόσο χρήσιμη και αποτελεσματική – προχώρησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ιεράπετρας, με σκοπό να ενισχύσει το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας με υλικό προστασίας για τους γιατρούς και νοσηλευτές, εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Έτσι με αφορμή την ακύρωση του φετινού καρναβαλιού ο Σύλλογος σκέφτηκε να αξιοποιήσει τις στολές που είχε προμηθευτεί για τους γονείς του σχολείου. Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι η πρόεδρος του Συλλόγου Πετρούλα Κορνηλάκη, είχαν αγοραστεί 50 φόρμες μελισσοκόμων, ώστε με αυτές να ντυθούν οι γονείς που θα συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά τους.

Μια από τις στολές αυτές στάλθηκε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας ώστε να φανεί αν είναι κατάλληλες και χρήσιμες για μια ώρα ανάγκης και η απάντηση που πήραν ήταν θετική. Πρόκειται για 50 λευκές ολόσωμες και με κουκούλα φόρμες από επώνυμη εταιρία που προμηθεύει μελισσοκόμους και φάνηκε πως τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Ο Σύλλογος πλέον απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους γονείς να παραδώσουν αυτές τις στολές ώστε τις επόμενες μέρες να παραδοθούν στο Νοσοκομείο, αφού όπως λέει η πρόεδρος του Συλλόγου, από τη στιγμή που το καρναβάλι ακυρώθηκε, δεν έχει κανένα νόημα να μένουν οι στολές αυτές στις ντουλάπες των γονέων για του χρόνου.

radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ