15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Στον «αέρα» η υποψηφιότητα Πολάκη επειδή δεν συμπεριελήφθη στη λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά ο Μανώλης Χαιρετάκης – Τι απαντά η Κουμουνδούρου

Ημερομηνία:

«Στον αέρα» βρίσκεται η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη, καθώς σύμφωνα με ανάρτησή του στο facebook αποσύρεται μέχρι να ρυθμιστεί το θέμα της υποψηφιότητας άλλου κομματικού στελέχους από τα Χανιά.

Ειδικότερα, o βουλευτής διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι άλλο κομματικό στέλεχος (Μανώλης Χαιρετάκης)  , παρά την χθεσινή εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας.

Στην ανάρτησή του αφήνει να θεωρηθεί πως ο ίδιος το θεωρεί «λάθος» που θα διορθωθεί. «Μέχρι να διορθωθεί το “λάθος” δεν ισχύει ούτε η δική  μου υποψηφιότητα» σημειώνει.

Η αντίδραση της Κουμουνδούρου δείχνει πως δεν πρόκειται περί λάθους και αντιθέτως διαμηνύει πως «όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις έχει το δικαίωμα να μην συμμετάσχει σε αυτά». Πιο συγκεκριμένα, αντιδρώντας στα όσα αναφέρει ο Παύλος Πολάκης κομματικές πηγές επισημαίνουν τα εξής:

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος.

Η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά».

Η πλήρης δήλωση του Παύλου Πολάκη στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια.

Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα.

Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!

Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια  και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!».

Στη συνέχεια ο Παύλος Πολάκης επανήλθε γράφοντας στον λογαριασμό του στο facebook:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...