27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για την μεγάλη πυρκαγιά στην Κάντανο

Ημερομηνία:

Την πόρτα του ανακριτή Χανίων περνούν σήμερα οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης σε περιοχή ανάμεσα στα χωριά Τεμένια και Βαμβακάδες, στην Κάντανο.

Στους δύο συλληφθέντες έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση, ενώ τους έχει επιβληθεί και διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Την ίδια ώρα η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά ακόμα τρία άτομα που εκτιμάται ότι μπορεί να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που κατέστρεψε έκταση με κουμαριές, πυκνή βλάστηση και χορτολιβαδική έκταση, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 30 οχήματα με 90 πυροσβέστες και δύο εθελοντικές ομάδες.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ